spot_img

Odaberi jedan PERGAMENT i pročitaj VAŽNU PORUKU koju ima ZA TEBE!

 

Pergament je jedan od najstarijih materijala za pisanje, koji se koristi i dan danas. Pergament je nastao negde oko 200 godina pre nove ere, kada je jedan od faraona zabranio da se papirus izvozi iz Egipta.

Zbog toga su korisnici papirusa van Egipta morali da pronađu neki alternativni materijal kako bi mogli da zapišu poruke i ostale infromacije. U gradu Pergamu proizveden je materijal koji je bio pogodan za pisanje, pa je po gradu dobio ime pargament. Pergament je čak imao bolja svojstva od papirusa, duže je trajao, bio otporniji na vlagu, zbog čega se i brzo rasprostranio.

Šta više, mnogi čak i danas smatraju pergament najboljim materijalom za pisanje mastilom. Upravo zbog toga, mi smo pripremili ovaj zanimljiv test za vas. Na slici se nalaze četiri pergamenta pod rednim brojevima 1, 2, 3 i 4. Na vama je samo da odaberete jedan i da saznate kakvu važnu poruku ima za vas. Takođe ćete saznati i nešto zanimljivo o svom karakteru.

AKO STE IZABRALI PERGAMENT BROJ 1: Uskoro ćete dobiti sve što ste do sada planirali. Doći će ljubav, a to će biti vetar u vašoj kosi i Sunce u vašem srcu. Ljubav je ono što vas pokreće. Takođe, bićete naoružani s puno strpljenja i nade i moći ćete da ispunite svaku malu želju ili neki veliki san, koji vam odavno leži na duši. Svi imamo snove, a vaši će se uskoro ostvariti. Uskoro ćete primiti zaista šokantne vesti.

Pripremite se za najbolje. Sledi vam veliki uspeh na svim poljima, naročito na polju ljubavi. Tako ste jednostavni da pobuđujete trenutno poverenje. Jednostavno se morate prepustiti sebi i živeti svoj život do kraja. Reprize nema, vaš život je sada i jedinstven je.Morate ga živeti u potpunosti bez paranoje i nepotrebnih strahova. Budite sigurni i uvek se uključite. Verujte u čuda i videćete da su čuda moguća.

AKO STE IZABRALI PERGAMENT BROJ 2: Finansijsko blagostanje vas očekuje. Uskoro ćete dobiti nešto novca i moći ćete rešiti neka vrlo važna socio-ekonomska pitanja. Ne odustajte, i ako ponekad izgleda da je borba uzaludna. Vi ćete se boriti protiv demona sudbine i moći ćete se opet uzdići poput Feniksa na kraju. Snažni ste, smeli, nezavisni. Uvek ste se bavili svime sjajno i sami. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img