spot_img

ŽENA DEVICA- Iskrena do srži, hrabra i puna pozitivne energije, ne vraća se na STARO i nikad ne pravi istu GREŠKU!

PREDNOSTI I MANE

 

 

Ona je brižna, skromna i odana, sposobna da popravi sve što je slomljeno, uključujući i srce. Ovo je žena koja želi da pomogne i da se uključi u život svog partnera kako bi zajedno izgradili bolji život i bili srećniji. Nažalost, može biti zanesena i umisliti da ona najbolje zna šta je dobro za sve druge ljude. Njena ljubaznost i podrška mogu dostići i tačku vređanja u kojoj se njen partner može zapitati da li ona zaista misli da je on nesposoban da bilo šta samostalno uradi.

 

 

KAKO IZABRATI POKLON ZA ŽENU DEVICU?

 

 

Nikako ne smete zaboraviti na uobičajene i očekivane događajei poput rođendana i godišnjica. Kupite joj poklon koji je praktičan i može biti od koristi. Bilo da je u pitanju komad garderobe sa ispisanom prikladnom porukom ili pak nešto za kuhinju, poklon mora da bude sinhronizovan s njenom ličnošću čistunca. Ukoliko želite da je iznenadite, napišite joj pesmu.

Uživaće u stihovima koji su posvećeni njoj, a ljubvno pismo će joj istopiti srce. Ipak, nemojte zaboraviti da ispravite sve gramatičke i pravopisne greške. Većina žena Devica u sebi nosi i skrivenu ljubav prema umetnosti i ona ume da zaista ceni lepu, diskretnu sliku ili pak skulpturu koja prenosi određenu poruku.

 

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img