spot_img

ŽENA BIK – U životu je MNOGO toga IZDRŽALA i trpela OSUDU, ali ona i dalje KORAČA UZDIGNUTE GLAVE!

Žena u znaku bika ne stidi se da svoje ciljeve pokuša da ostvari na lakši način, i da svim svojim kvalitetima iskoristi i „izmanipuliše“ emotivne partnere, prijatelje ili poslovne saradnike kako bi se što brže i lakše obogatila, ili pak napredovala na poslovnoj ili društvenoj lestvici.

Vi stojite čvrsto na zemlji. volite sve ono što je postojano i opipljivo. Sanjarenje za vas predstavlja samo duševni odmor. U stvari, sve što je neostvarljivo ili plod vaše mašte povređuje vaše osećanje za praktičnost. Nikad se ne zadovoljavate varljivim obećanjima, slatkim iluzijama i ne prepuštate se fantazijama.

U prijateljstvu ste verni, ali odanost tražite i od suprotne strane. Ako vas neko izneveri, nećete burno reagovati. Vaše reakcije su polagane i manje vidljive, ali zato beskrajno duboke. Ako ste uvereni da se neko prema vama loše poneo, ili da je povredio vašu dobronamernost, to mu nikad nećete oprostiti. Izgubiće mnogo u vašim očima.

Niste pristalica promena i preokreta, ni svega onog što može poremetiti ustaljeni tok vašeg života ili dovesti u opasnost vaš komfor. Takva koncepcija o životu ima i jedan nedostatak. Poštujete principe, predrasude, koncizne ideje. Međutim u životu se principi teško ruše, predrasude postaju neprihvatljive, a koncizne ideje maglovite. Stoga se često oglušujete o savete drugih i upozorenja vaših najbližih. vi želite da radite po svom nahođenju, uvereni u potpuni uspeh. Međutim, uspeh često izostane.

Iako je vaš karakter prilično jak, postoje u njemu i neke slabosti. U načinu života pojavljuju se ponekad pasivnost i lenjost. Bežite od briga i problema, ne volite komplikacije. Kad se za nešto odlučite teško vas je od toga odvratiti. više volite da doživite i krah, nego da se vratite nazad ili promenite mišljenje. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img