Home HOROSKOP Evo koje cveće vole žene u svakom znaku horoskopa – Žena Blizanac voli zumbule, dok Žene Rak voli ljubičasti jorgovan!

Evo koje cveće vole žene u svakom znaku horoskopa – Žena Blizanac voli zumbule, dok Žene Rak voli ljubičasti jorgovan!

0
Evo koje cveće vole žene u svakom znaku horoskopa – Žena Blizanac voli zumbule, dok  Žene  Rak voli ljubičasti jorgovan!

Žene u znaku Raka vole buket sa romantičnom porukom….

Ovan

Ovnovi imaju ogromnu fizičku energiju, pa je za njihov cvetni simbol odabran glog, prekrasni cvet neobičnih, ispupčenih tučaka i čvrste stabljike.Ukoliko odaberete buket karmincrvenih karanfila ili ruža kombinovanih sa grančicama ruzmarina, Ovan sigurno neće biti ravnodušan.

Pravi izbor biće i buket različitih cvetića ciklama i ljubičaste boje, koji se iz centra širi u svim smerovima projektujući burna i snažna ovnovska osećanja. Ako želite da se udvarate Ovnu, nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za ognjeni buket sa crvenim i jarkožutim cvećem koji će očarati neukrotivog Ovna.

Bik

Prema legendi, crvena ruža nastala je tako što se Venera, zaštitna planeta Bika, ubola na tri bele ruže, a njena krv ih je učinila crvenim.Ruža je simbol ljubavi, a Bikovi zaista žive za ljubav, pa je zato ovaj prelepi cvet i proglašen njihovim simbolom. Osobe rođene u ovom znaku od vas očekuju skupocene poklone ili cvetne aranžmane koji na njih deluju umirujuće.

Bika ćete sigurno osvojiti ako mu poklonite lepo aranžiran buket mirišljavog cveća. Pravi izbor za ove osobe predstavljaju aranžmani skladnih tonova, kao i buket mirišljavih maćuhica. Dobitna kombinacija su i roze ruže ukrašene zelenim listovima eukaliptusa u luksuznom pakovanju. Bik će biti očaran ako cveće aranžirate u korpi s mnogo voća i obaveznom flašom šampanjca.

Blizanci

Cvetni simbol ovog zodijačkog znaka je različak, jer njegovi mali cvetovi zrače svežinom i odaju veliku životnu energiju koju poseduju Blizanci. Ukoliko želite da cveće poklonite Blizancima, morate znati da taj buket obavezno mora da bude u dve boje i da pre svega mora u njima da podstakne veselo i optimistično raspoloženje.Pravi izbor za Blizance biće iris ili krin, po mogućstvu beli, ili u nekoj svetlijoj nijansi. Ukoliko dnevnu sobu Blizanaca ispunite zumbulima ili ljiljanima, oni će biti više nego srecni.

Rak

Cvetni simbol Rakova je lotosov cvet koji lagano pluta na površini vode, prepuštajući se vodi da ga slobodno nosi, simbolišući tako postupke osetljivih Rakova. Kada je cveće u pitanju, dobar izbor za Rakove predstavlja ljubičasti jorgovan, ruže pastelnih boja ili sitno belo cveće.Rakovi će biti najsrećniji ako im svaki dan poklonite bar po jedan cvetić sa romantičnom porukom.

Lav
Cvetni simbol Lava je suncokret, cvet sa veličanstvenim narandžastožutim cvetovima. Biće oduševljeni buketom jarkonarandžastih cvetova, ili luksuzno upakovanim gardenijama ili ciklamama, koje će biti ukrašene mašnama i satenskim tračicama.Zbog njihovog snažnog karaktera i  prirode, Lavovima naročito odgovara suncokret, kao i poljsko cveće u različitim nijansama žute boje.

Devica

Cvetni simbol Device je beli ljiljan. Dobar izbor biće amarilis, jer ova biljka velikih i upadljivo lepih cvetova simboliše najuzvišenija ljubavna osećanja. Takođe, nećete pogrešiti ako Devici poklonite buket orhideja i jasmina, naročito u beloj boji. Ako Devici poklonite hortenziju, njene oči zablistaće posebnim sjajem.Nastavak na sledecoj strani…