Drage DEVICE, za vas će ovo PROLEĆE biti ČAROBNO! Pročitajte i zašto…

Drage DEVICE, za vas će ovo PROLEĆE biti ČAROBNO! Pročitajte i zašto…

26. марта 2020. Off By totiko

Devica je zemljani znak čija je vladajuća planeta Merkur. Poznata je po svom smislu za humanost i to je čini najbrižnijim znakom Zodijaka. Ona je izuzetno sposobna i ništa ne prepušta slučaju.

U životu uvek prvo napravi jedan korak unazad i dobro razmisli o svemu, da bi mogla da krene unapred. Vrlo je oprezna, ali je takođe i veoma nežna i komunikativna. Izuzetno je dobro imati je za prijatelja, jer je odlična u davanju saveta i rešavanju problema. Ona je neko ko uvek brine o sebi, ali takođe brine i o svojim prijateljima i porodici. Veoma je posvećena svojoj porodici i uvek će priskočiti u pomoć, kada je to potrebno.

Što se tiče ljubavi, izuzetno su posvećene svom partneru i spremne su da učine sve za ljubav. Postoji još puno divnih osobina koje krase pripadnike ovog znaka, kao što su praktičnost, snaga, lojalnost i vrednoća. Takođe možemo reći da su veoma pouzdane i uredne u svemu što rade. Zbog svega ovoga, Device su osobe koje zaslužuju zaista da im se dešavaju samo lepe stvari i upravo će se to desiti ovog proleća.

UPOZNAĆETE OSOBU KOJA ĆE VAS OBORITI S NOGU: Da, upravo ovog proleća, ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednu osobu koja će vas zaista oboriti s nogu i koja će vaš život promeniti iz korena. Zaista će vam se desiti divne stvari, a jedna od njih je i ova. Konačno ćete pronaći i upoznati osobu koja je vredna vaše ljubavi. Ovih dana ste bili pod stresom, što je dovelo do toga da se zatvorite u sebe. Jednostavno, vi ste postali hladna i nedodirljiva osoba, koja nikome ne dozvoljava da joj se približi.

Vi se, jednostavno, plašite rizika da ćete opet biti povređeni i nikome ne dozvoljavate da vam se dovoljno približi i da vas upozna dovoljno. Međutim, ovog proleća stvari se menjaju iz korena i desiće se jedno malo čudo. Upoznaćete jednu divnu osobu koja će učiniti da se osećate mnogo opuštenije i koja će vas u potpunosti otvoriti kao osobu. To će biti osoba o kojoj ste maštali gotovo čitav život i koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2