spot_img

VODOLIJE su rođene UPORNE i ISTRAJNE i zato su UVEK POBEDNICI!

Vodolija nije ničiji vodonoša, tako da možete biti u zabludi ako tako mislite. Ona nije rođena da bude slaba i da zavisi od nekoga, već je rođena uporna i vrlo hrabra i zato su njoj suđene pobede.

 

Vodolije su jedanaesti znak Zodijaka, čija je vladajuća planeta Saturn. Kao vazdušni znak Vodolija život, a i ljude, shvata i razume. Naglašen intelekt, te izraženi dinamični mentalni procesi, veoma su vidljive karakteristike ovog znaka. Dobro poznaju ljudsku psihu i lako čitaju tuđi karakter. Instinktivno predviđaju događaje, jer imaju veoma izraženu intuiciju. Ponekad su komplikovani i potpuno nerazumljivi drugima. Ponekad iznenade svojim postupcima, pošto im je mašta bogata. Uvek su ljubazni, a surovost ne podnose. Među rođenima u ovom znaku nisu retki geniji, jer im je intelekt veoma razvijen.

 

Sposobni su da se poigravaju tezama i antitezama. Privlače ih sve nove i strane ideje, originalni su i skeptični, te vole da istražuju. Bave se pronalascima i otkrićima, naročito na području elektrotehnike i elektronike. Imaju jaku i optimističku maštu, pronalazački dar i upornu, tihu volju da ostvare zamisao. Privlače ih napredne ideje o društvu i socijalizmu. Najviše genija je rođeno u ovom znaku. Ako pripadate ovom znaku, možemo vam reći da ste uporni, istrajni i odlučni. Sve što zamislite uglavnom i ostvarite, iako to ponekad može da potraje.

 

Volite da sve držite pod kontrolom, ali ne volite promene, pa ste skloni da robujete navikama, zbog čega vas se događa da ostanete zaglavljeni u pogrešnoj vezi ili poslu koji vam, u suštini, ne odgovara. Po završetku posla ili određene etape u bilo čemu što radite, nagradite sebe nečim opipljivim što vam istovremeno pruža i zadovoljstvo i podstrek da nastavite dalje. Radoznali ste, brzi i efikasni, a logički način razmišljanja jedna je od vaših najvećih vrlina. Sposobni ste da obavljate više poslova istovremeno, ali ipak ne možete biti na dva mesta u isto vreme. Iako obožavate promene, uspevate da se držite postavljenog cilja, sve dok vam nešto ne odvuče pažnju. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img