spot_img

VODOLIJA je najtolerantnija osoba horoskopa… UVEK će Vam se naći u nevolji i NIKADA neće izgovoriti nešto što može povrediti Vaša osećanja.

Tolerantna, umiljata, tiha… Ali u nekim stvarima veoma strastvena. Vodolija je znak koji će Vam se uvek naći u nevolji, na nju definitivno možete da se oslonite. Sjajan je roditelj, a i ge kako i prijatelj… Upoznajte sve vrline ovog divnog horoskopskog znaka:

Vodolija je svakako najtolerantnija osoba u Zodijaku. Nije ni čudo, kad se uzme u obzir činjenica da su Vodolijama glave uvek iznad oblaka. Tačnije, za njih bi se lepo moglo reći da se neuporedivo manje nego ostali znaci obaziru na svakodnevne, prizemne stvari. Oni imaju ogromne zahteve prema sebi. Ono što ih čini ispravnim je njihova reč. Oni poštuju i tuđa mišljenja i to, reklo bi se, sa jednom filozofskom distancom.

 

Vodolija nikada neće učiniti nešto da povredi tuđa osećanja. Vodolije su, to je poznato, veoma retko neprijatne ili okrutne. Vodolija će uvek pomoći drugom u nesreći, pre svega zato što je ona veliki svetski lider duha, uvek zagledana u daleku budućnost, i iskreno se interesujući za sve ljude sveta. Ovo su veliki individualisti. Ne veruju da mogu da se dobro uklope u timski rad sa masama, i uvek više vole da sami idu putem koji su izabrali. Vodolija je zaista u stanju da svojim idejama bude ispred vremena u kojem živi.

 

Oni su uvek jedinstveni, uvek ih viđamo u društvu. Visoki, bistrog pogleda, zagledani u budućnost, uglavnom se bave inovacijama jer ne mogu da podnesu da zadrže svoje ideje za sebe. Oni vole sve da znaju, tako da moraju da budu informisani. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img