spot_img

VIKEND HOROSKOP – Bikovi iskoristite naredne dane za uživanje, Ovnovima sledi zanimljiv susret!

Uz divno vreme i jos vece raspolozenje procitajte sta vam to donosi ovaj vikend mozda se i iznenadite… SRECNA VAM NOVA PRAVOSLAVNA GODINA….

OVAN

Preuzmite inicijativu da doprete do onih ljudi koji vam u životu znače najviše. Napravite planove za viđanje tako što ćete se naći na kafi ili zajedničkom ručku. Provedite vreme sa onima koji vam mogu podići raspoloženje i budite otvoreni za stvaranje novih veza. Iskoristite priliku da stvorite trajne uspomene sa onima koji su vam bliski. Ovog vikenda možete sresti nekoga ko bi mogao imati značajan uticaj na vaš život. Sledi im zanimljiv susret.

BIK

Nebo je na vašoj strani, a vaša energija je beskrajna. Preuzmite inicijativu i učinite sve što je potrebno da biste došli do postavljenog cilja. Rizikujte gde je to potrebno, istražite mogućnosti i prepustite se svom kreativnom geniju. Ovaj vikend će vam pokazati da možete poneti mnogo više nego što ste se nadali. Iskoristite naredne dane za uživanje sa porodicom i prijateljima.

BLIZANCI

Ovo je vikend rezervisan za uživanje! Zašto ne biste odvojili bar jedan dan za neke uzbudljive aktivnosti kojima je cilj samo zabava? Iskoristite dane koji su pred vama da istražite svet i naučite nešto novo. Ako se osećate avanturistički, probajte nešto odvažno i uzbudljivo, ili ako tražite opuštajuće iskustvo, pokušajte sa nečim što će na vas delovati umirujuće i relaksirajuće. Ovo su dani kada je potrebno prepustiti se životnom toku i uživati u njegovim čarima!

RAK

Iako će vam ovog vikenda biti primamljivo da ostanete u krevetu, trebalo bi da se potrudite da što pre krenete u akciju. Postoji čitav spektar mogućnosti koje možete da istražite. Prošetajte parkom i uživajte u jednostavnim stvarima. Možda biste čak mogli da pronađete mirno mesto i meditirate. Pustite svoj um da odluta, jer ćete možda u stanju relaksiranosti pronaći nove ideje, ili čak rešenje za problem koji vas muči. Istražite sebe i divan svet koji vas okružuje.

LAV

Odvojite nekoliko trenutaka ovog vikenda da razmislite o promenama koje želite da vidite u svom životu. Postavite sebi neke značajne ciljeve, bilo da su fizički ili mentalni, i pobrinite se da imate plan da ih postignete. Kada to učinite, vreme je da se usredsredite na ono što možete da uradite danas. Napravite listu zadataka – od telefonskog poziva pa do onih kompleksnijih – koji će vam pomoći da se približite svojim ciljevima.

DEVICA

Iako je vikend pred vama, za vas je došlo vreme da se aktivirate! Započnite dan vežbama istezanja i ispijanjem kafe, dok lagano pregledate plan koji ste pred sebe stavili. Usmeravanje fokusa na zadatak koji je pred vama je bitna stavka, jer možda niste ushićeni zbog svega što treba obaviti, ali što pre se suočite sa time, pre će proći, a vi ćete moći da se usredsredite na mnogo prijatnije zadatke.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img