spot_img

FINANSIJSKI HOROSKOP za DECEMBAR 2018: NEOČEKIVANI troškovi za BLIZANCE i odličan period za POSLOVNE odluke Lavovima

OVAN

Što se profesionalnog života i novca tiče, decembar 2018. godine je jako dobar mesec. Merkur, vladar posla i komunikacije Ovna, kreće direktnim hodom 6. decembra 2018. godine. Kada imate posla sa dokumentima, papirima, ugovorima, pozajmicama, porezima i slično, stvari će se raščistiti. Merkur ulazi u 9. kuću Ovna 13. decembra 2018. godine (više obrazovanje, veze sa inostranstvom i slično). Ovnovima koji žele učiti ili studirati u inostranstvu ukazaće se povoljne okolnosti.

Zbrka ili problemi sa prevozom ili dokumentima potrebnim za poslove u inostranstvu će se razrešiti. Može se raditi i o zakonskim pitanjima, ali rešenje će se naći i za to. Sunce se pridružuje Saturnu i Plutonu u 10. kući (karijera, društveno-profesionalan ugled) Ovna, 22. decembra 2018. godine. Ovnovi koji imaju liberalne ili kreativne okupacije zaista će uživati u onom čemu posvećuju svoje vreme. Istovremeno mogu zaraditi novac neočekivano ili izgraditi solidan ugled. Novac štedite, posebno u prvom delu meseca. Istina je da je ovo vreme trošenja, ali ako se potrudite, nećete potrošiti svu uštđevinu. Zbog pomisli – lako ćemo – neki Ovnovi mogu pozajmiti previše novca. Obuzdajte se!

 

BIK

Nakon 6. decembra 2018. godine novčana situacija će se popraviti. Tada Merkur kreće direktnim hodom, a vlada vašom kućom zarađenog novca. Nakon 13. decembra neki dogovori će se ponovno pokrenuti, koji nisu vodili nigde, a sada će voditi prema sjajnim rešenjima. Važno je da ne budete sebični i da se ne koncentrišete samo na svoje planove, nego da razmislite i o tome što drugi žele, bilo da se radi o saradnicima, partnerima, kolegama sa posla ili o voljenoj osobi.

Pasivan priliv novca može se poboljšati i do zarade možete doći kroz razne transakcije. Krajem meseca neko bi mogao da vas namami i zavara, na primer, nekom on line ponudom. Nemojte biti pohlepni, posebno ako je jasno da su neka obećanja preterana. U profesionalnom životu dobro će vam ići saradnja, posebno zato što ste voljni učiti od iskusnijih. Neki će se dalje školovati, specijalizovati ili upisati fakultet ili kurs, kako biste proširili mogućnosti pronalaska boljeg posla. Razmislite o dugoročnim strategijama. Nemojte se zanositi tuđim nerealnim snovima. Neki Bikovi imaće uspeha kroz izdavaštvo, bilo kao autorsko delo ili prevedeno.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img