Home HOROSKOP VAGU očekuje ČUDO U MARTU: Sastanak sa SRODNOM DUŠOM i predivni LJUBAVNI TRENUCI!

VAGU očekuje ČUDO U MARTU: Sastanak sa SRODNOM DUŠOM i predivni LJUBAVNI TRENUCI!

0
VAGU očekuje ČUDO U MARTU: Sastanak sa SRODNOM DUŠOM i predivni LJUBAVNI TRENUCI!

VAGU očekuje ČUDO U MARTU: Sastanak sa SRODNOM DUŠOM i predivni LJUBAVNI TRENUCI!

 

 

Ako ste pripadnik ovog znaka zodijaka, očekujte savršene ljubavne trenutke sa osobom koju ste, možemo slobodno reći, čekali celog svog života. Vage daju sve od sebe kada im je do nekoga stalo i zaista nikoga ne umeju da mrze. Kada se jedna Vaga zaljubi, ona postaje pravi anđeo čuvar osobe kojoj je dala svoje srce. Spremna je da učini sve za voljenu osobu, u bilo koje doba dana i noći. Vaga je sposobna da uvek stane uz ljude koje voli. Osobu koju voli, Vaga vidi prvo kao svog najboljeg prijatelja. Mora biti prvo mentalno privučena i ne pada na zavodljive poglede, ako taj uslov nije ispunjen.

 

 

Nije ljubomorna, ni posesivna u ljubavi. Njeno slobodno i veliko globalno srce može da razume zbog čega svi nismo prijatelji, ali izabranik/ca njenog srca se mora podnositi sa njenim prijateljima. Najbolji prijatelj Vage mora biti inteligentan i samostalan, jer ne voli da se na nju oslanjaju. Ono što joj je potrebno je sloboda i to ona vrsta koja dozvoljava da su u vezi zajedno zato što to zaista i žele, a ne zbog navike. Njoj treba srodna duša. Kada se jedna Vaga zaljubi, ona postaje pravi anđeo čuvar osobe kojoj je dala svoje srce. Spremna je da učini sve za voljenu osobu, u bilo koje doba dana i noći. Možda na prvi pogled izgledaju hladno, zbog svog oklopa koji nose i čini se da nikoga ne umeju da vole, ali ipak Vaga je pre svega dobar čovek. Ima ogromno srce, ume da pokaže svoje emocije, a samim tim ume i da pati i veoma malo joj treba da zavoli nekoga ili da se rastuži. Osobe koje su rođene u znaku Vage su osobe koje prvenstveno žive za ljubav.

 

 

Možda ne pokazuju previše svoje emocije, ali umeju jako i duboko da vole. One svoju ljubav pokazuju najviše svojim delima, jer reči za njih puno ne znače. Vage su spremne za ljubav da učine sve i ljubav je za njih veoma bitna. One se u ljubavi prepuštaju maksimalno i daće vam svoje srce na dlanu. Vage su definitivno najveći borci za ljubav. Svaka Vaga ume da voli nežno i iskreno. Kada jedna Vaga voli, ona voli do kraja i daje sve od sebe. Međutim, ako jednom slomite njeno srce ona je spreman da vas zaboravi, kao da vas nikada nije poznavala. Vaga je neko ko zaista ne ume da mrzi i njena duša je čista. Ona ne zna da igra prljavo i nikada vam ništa loše neće uraditi. Zbog svega toga, ona u životu mora da ima prave ljude, da bi bila uspešna i srećna. Uvek teži ka tome da upozna osobu koja je tu za ceo život, koja će je razumeti i nikada neće odustati od nje, bez obzira na sve, ma koliko teško bilo.

 

 

 

Drage naše Vage, mesec mart će za sve slobodne, a samim tim i zauzete Vage doneti ljubavnu harmoniju i ravnotežu. Mnogo se piše o tome kako Vage uživaju kada kraj sebe imaju partnera koji ih razume u svakom smislu i kraj koga će uživati apsolutno. VAGU očekuje SUSRET sa SRODNOM DUŠOM, a u nastavku saznajte sa kojim znakom. Vage, pripremite se na trenutke iz snova u kojem će sve biti istinski savršeno i bajno kraj voljene osobe. Ispunjenje želja i savršeni ljubavni trenuci su Vam definitivno obećani i uživaćete bez obzira na sve. Svaku prepreku ćete prevazići bez mnogo problema i bićete beskrajno srećni. VAGU očekuje SUSRET sa SRODNOM DUŠOM, a u nastavku saznajte sa kojim znakom.

 

 

LJUBAVNA SREĆA

 

 

Vage, Vi kada nešto zacrtate, to i ostvarite kad tad. Za Vas ne postoje dovoljno velike prepreke koje bi Vas sprečile u svemu onome čemu težite da imate u svom životu. Posebno kada je reč o ljubavnom segmentu, Vama se tokom meseca marta spremaju trenuci u kojima ćete šarmirati sve oko sebe. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, budite sigurni da će Vam ovo biti period iz snova. Šarmiraćete osobu koju volite i uživaće kraj Vas više nego kraj ikoga drugog na ovom svetu. Shvatićete da je sreća na Vašoj strani i da je sve upravo onako kako treba. VAGU očekuje SUSRET sa SRODNOM DUŠOM, a u nastavku saznajte sa kojim znakom.

 

 

Ako ste zauzeti:

 

 

Ukoliko ste u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi sa partnerom, mesec mart će Vam doneti posebne ljubavne trenutke. Bićete bliskiji i svakog novog trenutka će Vaša ljubav postajati sve veća. Shvatićete da ste pronašli sve što Vam je potrebno u životu i što ste tražili sve ove godine. Bićete najsrećniji na svetu u svakom trenutku provedenom zajedno.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…