spot_img

LAV, JARAC I RAK – Žene rođene u ova tri horoskopska znaka su idealan izbor za brak, SUPRUGE ZA POŽELETI!

Neki horoskopski znakovi mnogo bolje „plivaju“ u bračnim vodama i stvoreni su za partnerske odnose. Žene rođene u ova tri horoskopska znaka su kraljice bračnog života.

Lav

Ona je hrabra, neustrašiva i neverovatno sposobna. Pored sebe želi partnera koji će biti isto takav, ko će joj biti oslonac i podrška. Ona ume da voli i to na svoj način koji bi svakog opio, čak i kada se ljuti beskrajno je simpatična. Njena osećanja su iskrena, uz nju se osećate sigurno. Veliki je borac kada su njena deca u pitanju. Od partnera očekuje da je obožava i obasipa pažnjom, ali to biste uz nju i sami želeli jer je ona ta koja pruža i stvara ljubavno carstvo.

Jarica – Carica!

Pred ovom ženom bi svako pao na kolena pa zašto to ne biste i vi? Može skoro sve da podnese, a dok ulaže nadljudske napore da učini što je naumila, nećete primetiti ni kap znoja na njenom plemenitom čelu.

Plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenosti se mora poštovati. S njom svaki dan postajete sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna što od koga može da očekuje.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img