spot_img

VIKEND HOROSKOP- Ovnovi, hoće vas sreća, Blizanci, verujte intuiciji, nećete pogrešiti!

Dolazi nam suncan vikend, dok uzivate u ovim prijatnim danima procitajte sta su vam to zvezde pripremile za ovaj vikend…

OVAN

Ovnovi ovog vikenda vrlo lako mogu izgubiti nešto. Ovo može biti nešto zamenljivo kao što su neki papir ili ključevi, ali i ozbiljnije stvari poput investicije ili reputacije. Ako ste u mogućnosti ostavite najznačajnije obaveze po strani i pokušajte dobro da se odmorite.

Krajem vikenda vaše baterije će se polako popuniti. Dobar je momenat da donesete neku bitnu odluku, ili da preizmete ulogu lidera. Rezultati sigurno neće izostati.

BIK

Vikend Bikovima donosi neku vrstu iznenađenja. Bićete suočeni sa nekom nepredviđenom situacijom i da li će ovo za vas biti pozitivno ili ne zavisiće samo od vašeg stava i vaših odluka. Razmislite da li je put kojim ste krenuli zaista pravi izbor za vas, vrlo je moguće da trenutno ne sagledavate stvari objektivno.

Kraj vikenda vam može doneti osećaj gubitka. Razmislite da li postoji nešto što ste možda prevideli i da li raspolažete svim relevantnim podacima.

BLIZANCI

Blizance ovog vikenda može prilično nervirati površnost drugih i njihov neodgovorni stav. Vrlo je malo verovatno da ćete biti u stanju da promenite bilo čije mišljenje i zato bi najbolje bilo da se fokusirate na sopstvene planove i obaveze. Razmislite koje svoje znanje možete još da unapredite.

Krajem vikenda sreća vam se vrlo lako može osmehnuti. Ovo se može ogledati u nekim ne toliko očiglednim stvarima, ali rezultati će vremenom biti vidljivi.

RAK

Rakovi ovog vikenda mogu imati osećaj kao da stalno negde žure, a nikako da stignu na vreme. Osvrnite se oko sebe i razmislite da li imate sve podatke koji su vam trenutno potrebni. Sva je prilika da ćete doći do nekih novih informacija na mestu na kom biste to najmanje očekivali.

Krajem vikenda postoji šansa da se izgubite u beskrajnim detaljima i sitnicama. Napravite nekoliko koraka unazad i pokušajte da sagledate širu sliku.

LAV

Lavovi će ovog vikenda imati tendenciju da procenjuju sve i svakoga. Nemojte biti suviše strogi prema svojim bližnjima, jer ovo samo može dovesti do konflikta. Biće potrebno vrlo malo da obe strane izreknu neke stvari koje će odnos trajno pokvariti, a za njegovo popravljanje će biti potrebna ogromna količina truda.

Fokusirajte se na posao i obaveze. Biće vam lako da bilo kome predstavite neku svoju ideju i zadobijete podršku, ili uspešno ispregovarate nešto bitno.

DEVICA

Ovog vikenda Device mogu pasti u iskušenje da se samo prepuste toku, ali ono što bi trebalo da urade je upravo suprotno. Budite proaktivni i nemojte čekati da se nešto desi samo od sebe. Setite se da imate prijatelje koji su više nego voljni da vam pomognu, nije neophodno da sve uradite potpuno sami.

Izvesno je da će se pred vama ovih dana naći određene prepreke ili otpor jedne osobe. Budite uporni i vremenom ćete postići ono što ste naumili.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img