spot_img

VAGA, ŠKORPIJA, BLIZANCI I RAK – Ovim znacima horoskopa „Crni Mesec“ 25. oktobra donosi tektonske promene, moraju biti pažljivi u narednih 6 meseci!

 

Pomračenje Sunca u znaku Vage 25. oktobra biće događaj velikih razmera koji će radikalno promeniti živote većine znakova horoskopa!
Posebnost ovog pomračenja je u tome što se dešava na dan mladog Meseca. Ovaj fenomen se u astrologiji naziva „Crni Mesec“ a suština je da se tokom ovog perioda oseća jak psihološki pritisak i preterana emocionalnost.

Važno je znati da su pomračenja u astrologiji događaji koji ostavljaju trajne posledice.To je vreme kada smo usmeravani u novim pravcima i gurani da donosimo sudbinske izbore, bilo da mislimo da smo spremni ili ne.

Obratite posebnu pažnju na svaki razgovor, sastanke ili događaje koji se dešavaju tokom pomračenja – čak i na one koji izgledaju manje važno. Možda nećemo shvatiti njihov značaj dok se ne osvrnemo na njih u narednih šest meseci.

Zato se ponekad dešava da, kada su na pravoj liniji ova tri tela, Mesec ne može da zakloni Sunce u potpunosti, pa imamo prstenasto pomračenje Sunca, a ponekad je dovoljno velik da ga potpuno zakloni, pa se govori o potpunom, odnosno totalnom pomračenju Sunca.

Kada ova tri tela nisu na istoj liniji već blizu nje, govori se o delimičnom pomračenju Sunca. Gledano sa Zemlje u celini može biti od dva do pet pomračenja Sunca u toku jedne godine, a što se tiče Mesečevih pomračenja nula do tri.

Bez obzira na veći broj pomračenja Sunca, ona se sa jednog istog mesta na Zemlji ređe vide od Mesečevih, precizira se u saopštenju.

Vaga

Za Vagu će ovo pomračenje biti najznačajnije jer se dešava u njihovom znaku. Očekuju ih radikalne promene i to pre svega lične. Vaga ima potrebu da menja stil, vrednosti i način života uopšte što uključuje i ljubavnog partnera.

Iako će ovo biti jaka pokretačka energija, savet astrologa je da svaki put kad biste nešto iz korena promenili, zastanete i razmislite još jednom.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img