spot_img

VAGA: Nikada se NE IGRAJTE sa njenim SRCEM i EMOCIJAMA, jer je ona BOLJI IGRAČ OD VAS!

Jedna od zabluda, kada je Vaga u pitanju, je ustvari njen neodoljivi osmeh i šarm. Nikada ne zaboravite da je jedna Vaga šarmantna i nasmejana se svima, tako da ako želite nešto više sa njom morate se svojski potruditi.

 

Dakle, to što je ona nasmejana ne znači da je slaba i da će sa njom biti lako. Vladajuća planeta ovog znaka je Venera, boginja ljubavi, tako da su pripadnici ovog znaka u stalnoj potrazi za ljubavlju. Ono što traže je savršena ravnoteža duha i tela i partnera koji će da ih obasipa ljubavlju svaki dan. Vage uživaju kada su voljene i potpuno su posvećene svom partneru. Kada vole, Vage ne igraju igre, ali vrlo dobro znaju pravila igre i zato se nikada ne igrajte sa njihovim osećanjima.

 

 

Vaga je spremna da živi za ljubav i da za nju gine, ali isto tako je spremna da vam pokaže da je bolji igrač od vas ukoliko pokušate da iskoristite njen šarm i njenu iskrenost. Možda na prvi pogled izgledaju kao slabe osobe, koje nisu u stanju da se bore za ono do čega im je stalo, ali istina je potpuno drugačija. Nikada nemojte dozvoliti da vas zavara milo i stidljivo lice jedne Vage, jer istina je da su Vage itekako sposobne da se izbore za ono do čega im je stalo.

 

Vaga živi za one koje voli i svi oni ljudi koji su uz nju kada je teško uvek mogu da računaju na njenu nesebičnu podršku i njenu ljubav. Ali zato oni koji se budu usudili da se igraju sa njenim srcem, svakako imaju razlog za brigu i strah, jer je Vaga neko ko ume da pokaže i svoje drugo lice. Vaga vrlo dobro zna pravila igre i na vrlo jednostavan način će vam pokazati da je opasna kao neprijatelj i da je bolji igrač od vas.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img