spot_img

Žena VODOLIJA: Ona je NEPONOVLJIVA žena, ODANA prijateljica i MAJKA koja BEZUSLOVNO VOLI!

Vodolija je horoskopski znak koji je po mnogo čemu specifičan. Vodoliju odlikuju mnoge dobre osobine i osobe rođene u ovom znaku važe za verne prijatelje i poželjne partnere.Ona nije misteriozna, kao na primer Škorpija, ali deluje ćudljivo.

 

Jedino ko može da razume promenljivu i ćudljivu Vodoliju je druga Vodolija. Promenljivo ponašanje Vodolije potiče od njenog elementa – vazduha. Naglašen intelekt, te izraženi dinamični mentalni procesi, veoma su vidljive karakteristike ovog znaka. Žene Vodolije imaju bogat smisao za humor, a često se uopšte i ne trude oko toga. Humor je jednostavno u njima i uvek će ceniti nekoga s istom osobinom. Zbog toga je u njihovom društvu jako zabavno, a one više od svega vole zasmejavati ljude. To je i razlog zašto imaju toliko puno prijatelja. Uran, vladajuća planeta Vodolije, je podarila Vodolijama dobrotu, humanost, lepotu i hrabrost. Ali, ne samo to! Čudesna, nepredvidljiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, prijatna, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava – sve to opisuje ženu Vodoliju. Žena Vodolija je ćerka Urana i upravo zbog toga je jedna od najlepših žena Zodijaka. Ona svojom lepotom zavodi i šarmira sve, pa čak i onda kada ništa ne uradi. Jednostavno, ona je fatalna zavodnica i mnogi muškarci se lepe za nju.

 

Vodolije su klasičan primer žene koje ima sve – i lepotu i pamet. Takođe možemo reći da je ova dama odana prijateljica, koja ima nežnu i dobru dušu i koja čini sve za ljubav svojih dragih osoba. Međutim, pre svega ovoga, najvažnija uloga u njenom životu je da bude dobra majka. I slobodno možemo reći da ona ovu funkciju odlično obavlja, jer je zaista divna i brižna majka. Deca je obožavaju zato što ume da gleda svet njihovim očima. Ona jednostavno živi za emocije i spremna je da učini sve za sreću svojih bližnjih, a naročito svoje dece. Njihove želje i potrebe spremna je uvek da stavi ispred svojih. Ona je svojoj deci i majka i drugarica i učiteljica. Žena Vodolija je neko ko će se uvek ponositi sa svojom porodicom i isticati nesebičnu ljubav prema svojoj deci na svakom mestu. Majka Vodolija se uvek trudi da razume svoju decu i da ih tretira sa pažnjom i poštovanjem. Ona ume da razgovara sa njima kao da su odrasli, ali će uvek biti spremna i da se poigra sa njima, kao da je i ona još uvek dete. Njoj porodica puno znači u životu. Ona je u stanju da od bilo koje kuće napravi dom i da vam pruži iskrenu toplinu. Ona je jednostavno neponovljiva žena, ali i majka koja bezuslovno voli.

 

Takođe možemo reći da je ona tipična majka za primer. Ona ima najjači materinski instinkt od svih žena Zodijaka. Ona je simpatična, srdačan, strpljiva i posvećena majka. Uvek je zaštitnički nastrojena prema svojoj deci. Njen dom je jednostavno tamo gde su njena deca, ali gde je i njen muž. U svom domu je uvek voljena i poštovana, ali isto tako voli i poštuje svoje ukućane. Ona jednostavno ume da služi i sebi i drugima. Ona je prava majka i ima puno ljubavi za svoju porodicu. Svoju decu uglavnom vaspitava sama, ali ako nije sigurna u neke svoje odluke, uvek će tražiti pomoć i podršku svog muža. Uvek je spremna svog muškarca da stavi na pijedestal, ali ako je on izneveri to će za nju biti šok, iz koga se neće lako povratiti. Onaj muškarac koji je pazi i dobro čuva, može da bude siguran da će ona biti verna i da će mu u svemu biti oslonac. Inače, kao žena je veoma posesivna i sve što se tiče njene porodice je zanima. Bilo šta da radi u životu, ona je uvek okupirana mislima o porodici. Onaj muškarac koji je izabere za suprugu, može da budu sigurni da je napravio pravi korak i da je dobio jednu pravu i ženstvenu ženu, i divnu majku svoje dece.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img