spot_img

TEST: Izaberite jedan PRSTEN, a mi ćemo vam reći PRAVU ISTINU o vama + SAVET!

 

Odaberite prsten, a mi ćemo vam reći celu istinu o vama!

 

Mnogo toga o našem karakteru mogu nam reći naši izbori, hobiji ili ukusi. Pozivamo vas da odaberete jedan od šest prstenova koji vam se najviše svideo i otkrijete koje se tajne karakterne crte kriju u vama. Ako volite nekoliko prstenova, onda ih rasporedite od najatraktivnijeg do najmanje privlačnog. Tako ćete videti koje osobine u vama prevladavaju više, a koje manje.

 

 

Odaberite svoj omiljeni prsten!

 

Prsten 1

Jako ste ženstveni, volite se lepo oblačiti i frizirati. Pre svega, novac ćete uvek izdvojiti za novu kozmetiku ili neku vrstu lične nege, a ne za hranu ili potrepštine za domaćinstvo. Takođe, porodica vam je jako bitna, ali više pažnje posvećujete mužu, a ne deci.

Naš savet: Cenite ove divne osobine u sebi! Uostalom, sada je tako teško pronaći devojku koja je uspela spasiti svu svoju ženstvenost. Pokušajte ne biti pasivni ili lenji, već ostanite smireni i graciozni.

 

 

 

Prsten 2

Emocije žive u vama jednako kao i briljantan intelekt. Gledajući vas, na pamet mi pada poslovica  u čoveku je njegova duša”. Svaki trenutak u vašem životu ima vrednost i svaki trenutak doživljavate malo dublje i emotivnije od svih ostalih. Međutim, vi, kao niko drugi, znate kako se nositi sa poteškoćama. Uz to, imate vrlo originalan način razmišljanja, vlastiti stil i sposobnost odbrane svojih principa.

 

 

Naš savet: Iskoristite svoje prilike za dobrobit sebe i drugih. I ne pokušavajte pasti u pesimizam, jer je sva vaša dubina pokazatelj unutrašnje zrelosti.

 

 

Prsten 3

Vi birate sažetost i minimalizam. Kako u stilu odevanja, tako i u načinu života, ne prepoznajete ništa suvišno. Vrlo ste veseli, aktivni, uvek u pokretu. Zato i u zrelosti ostajete osoba „bez godina“ – bez predrasuda i sa lakoćom u duši. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img