spot_img

Svi pripadnici Horoskopa imaju svoj NESREĆAN BROJ koji donosi NEGATIVNO na svim poljima, znakovi moraju da ih IZBEGAVAJU po svaku cenu!

Na Zapadu se mnogi plaše broja 13 (u meri u kojoj nema 13. spratova u zgradama, niti 13. reda u avionima).

U Japanu je najozloglašeniji broj 4, dok se u nekim drugim azijskim kulturama strahuju od brojeva 9 i 17. U nastavku saznajte kojih brojeva morate da se čuvate prema svom horoskopskom znaku.

Ovan

Vaš nesrećni broj je 7. Ako ste mislili da je to vaš srećni broj, vreme je da razmislite ponovo. Ovaj broj je srećan za Rakove, pa ako imate prijatelje pod ovim horoskopskim znakom, možda ste njihovu sreću pomešali sa svojom. Zapamtite, izbegavajte od sada broj 7 – a ako to znači da morate da izbegavate prijatelje pod tim horoskopskim znakom, neka bude tako. Zapamtite da su žrtve ponekad neizbežne.

Bik

Bikovi su prizemna i ozbiljna stvorenja – njihov stav bez besmislica je izuzetan. Sve što radite izgleda veliko i važno, čak i ako samo pravite šoljicu kafe ili pečete tortu. Vaši uspesi su monumentalni koliko i vaši neuspesi – tako da vaš nesrećni broj 359 takođe mora biti grandiozan. Verovatno ne vidite ovaj broj prečesto, tako da nema potrebe da brinete previše o tome.

Blizanci

Nesrećni broj Blizanaca je 8 – njegov oblik sugeriše teme ponavljanja i beskonačnosti, a ove stvari su verovatno previše dosadne za vaš dinamičan i strastven znak. Zato ti se taj broj baš i ne sviđa. Ako planirate da posetite Kinu, verovatno bi trebalo da razmislite o drugoj destinaciji jer se u ovoj zemlji smatra da broj 8 donosi sreću i prosperitet. Razmislite o tome da posetite Indiju, jer Indijci veruju da broj 8 uništava odnose i mir – šanse da naiđete na njega su male.

Rak

Vaš nesrećni broj je 4, koji je ujedno i najomraženiji broj u Japanu. Japanci smatraju ovaj broj nesrećnim jer je po izgovoru veoma sličan reči ‘smrt’ (shi) – što važi i za nekoliko drugih azijskih jezika i kultura. Neki smatraju da je broj 4 toliko loš da je izostavljen iz stvari kao što su brojevi sedišta, spratovi i sportski timovi. Kao rođeni Rak, verovatno ćete naći zajednički jezik sa Japancima jer se vašem znaku savetuje da izbegava ovaj broj po svaku cenu: njegova rutinska energija je izuzetno štetna za vaš intenzivan i emocionalan znak.

Lav

Veličanstveni Lavovi kao kraljevi Zodijaka moraju imati nesrećni broj koji je kraljevski kao i oni sami. Zato je njihov loš broj 13 – kralj nesrećnih brojeva. To je najčešći nesrećni broj u različitim zemljama, a strah od petka 13. je trenutno nešto univerzalno. Zašto je to tako? Postoji nekoliko teorija o tome, većina njih se odnosi na religiju. Na poslednjoj večeri je učestvovalo trinaest ljudi, a kaže se da je Juda 13. seo za sto. Ako ste se celog života plašili ovog broja, trebalo bi da to činite i dalje.

Devica

Vaš loš broj je 9 – što je povezano sa osećanjem patnje drugih. U Japanu se smatra nesrećnim, a razlog za to je što je veoma sličan broju 4 (ši), osim što zvuči kao reč smrt, takođe zvuči slično rečima mučenje ili patnja. Vaš znak je verovatno previše empatičan i osetljiv da bi se nosio sa tako brutalnim brojem, pa je najbolje da ga izbegavate po svaku cenu.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img