spot_img

RAK: Njegovo SRCE je veliko KAO KUĆA! Porodica je za njega SVETINJA, a kada voli VOLI DO KRAJA!

Porodica je za Rakove SVETINJA, a kada VOLE odani su DO KRAJA toj osobi! Ovaj znak Zodijaka ima SRCE veliko KAO KUĆA.

 

 

 

Kada je reč o ovom znaku Zodijaka moramo da kažemo da je on veliki emotivac. Osoba je koja je jednostavno spremna da učini sve kada joj je do nekoga stalo. Naravno da ta ljubav nekada može biti greška, jer Rak preteruje ponekad u svom pokušaju da usreći one koje voli. Ali moramo da kažemo da je on jednostavno takav. Njemu tako nalaže njegovo veliko srce. Za njega život nema smisla ako kraj njega nisu oni koje on voli.

 

 

 

Dalje, moramo da kažemo da za jednog Raka važi pravilo da prema svima bude fer i da prema svima ispadne čovek. To znači da će na sve načine pokušati da pomogne svakome kome može. On nikada neće okrenuti glavu od onih koji su mu u životu dobro doneli. Moramo da naglasimo i to da on može da oprosti mnogo toga, ali nikada ne prelazi preko izdaje onih koje najviše voli. On može da im oprosti i da prosto uvek da drugu šansu, ali jednostavno im nikada više neće verovati kao što im je verovao. To je ono što ga najviše boli, jer je inače osoba koja će zbog onih koje voli biti u stanju da proguta, ne samo ponos, već i da jednostavno napravi pravo malo čudo za njih. Kada je u pitanju ljubav, moramo da kažemo da je Rak neko ko živi za to da upozna pravu osobu. Nekoga ko će moći da ga voli i nekoga ko će biti u stanju da zbog njega okrene leđa celom svetu.

 

 

Rak je neko ko jednostavno zna da je život samo jedan i na svaki način nastoji da u njemu uživa. Ali, imajući u vidu da je život samo jedan, moramo da kažemo da je Rak previše skroman. On jednostavno želi neke male stvari, sitnice mu puno znače. Rak voli pažnju. Nikada nema velike ciljeve jer mu je važnije od svega da u svom životu ima prave ljude koji će moći da ga prate i da ga podrže. Jednostavno je neko ko je zadovoljan i ko je srećan kada ima ljubav. Ona je ono što njega održava i pokreće u životu. Moramo da naglasimo da je on znak koji se vodi time da je novac nužno zlo. Zato njega materijalne stvari baš nikada ne mogu usrećiti. Ali, ono što može jeste nečija duša, nečija lepa reč, karakter, nečije lepo delo.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img