-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

RAK: Nikada ga ŽIVOT NIJE MAZIO, ali uprkos svim nedaćama ostao je NAJBOLJI ČOVEK NA SVETU!

Život ga nikada nije mazio, ali on je uprkos svim PROBLEMIMA i PREPREKAMA ostao NAJBOLJI ČOVEK na svetu!

 

 

On kada se jednom nekome posveti, spreman je ostati veran toj osobi sve do kraja. Međutim, kada ga jednom izdate, ne očekujte oproštaj ni u jednom trenutku. On uvek ide na sve ili ništa i u svom životu ne želi ljude koji ga ne cene i ne poštuju. Nije mu potrebno da gubi vreme na ljude sa kojima prijateljstvo ili ljubav ne vodi nigde.

 

 

OSEĆAJAN I NEŽAN U LJUBAVI

 

 

U ljubavi je spreman ići do krajnjih granica kako bi udovoljio voljenoj osobi. Apsolutno ništa na ovom svetu mu nije teško uraditi ukoliko će tako usrećiti tu osobu u potpunosti. Život RAKA nije mazio, međutim, on je ipak neko zaista divan. Nežan je i trudi se da njegovoj voljenoj osobi apsolutno ništa ne fali ni u jednom trenutku. Pun je razumevanja za osećanja te osobe i uvek teži ka tome da ne stvori atmosferu u kojoj ne bi postojalo razumevanje i bezuslovna podrška u svakom trenutku.

 

 

ISTRAJAN I HRABAR U CILJEVIMA

 

 

Kada nešto zacrta, pripadnik znaka Raka će zaista teško odustati od toga. Rak odustaje onog trenutka kada zaista uvidi da nema smisla truditi se više kako bi postigao šta želi. Sve do tad, spreman je na apsolutno sve kako bi dobio ono što želi. Ne dozvoljava sebi da odustane sve dok zna da u nečemu može postići šta želi. Rak je izuzetno hrabar jer se ne postoji ništa što bi ga uspelo ubediti u to da on nije sposoban to da postigne u svom životu. Neverovatan je u svakom smislu i u mnogo situacija i te kako uspešan u svakom cilju ka kojem teži da ga postigne.

 

 

VELIKODUŠAN

 

Ma šta nekome trebalo, Raku nije problem to pružiti. Bilo da je reč o najboljem prijatelju, članu porodice ili čak koga znaju samo u prolazu, nije mu problem pružiti ruku podrške. Rak je zbog toga zaista divan jer nikada nije sebičan ni najmanje. Spreman je uvijek pružiti apsolutno sve, zauzvrat samo želi iskren osmeh kojem će mu onaj kome je pomogao dati do znanja koliko je srećan. Rak nekada nije svestan toga koliko čini dobrih dela i koliko je toga spreman uraditi kako bi usrećio apsolutno sve oko sebe bez obzira na sve mogućnosti.

 

 

NEVEROVATAN PRIJATELJ

 

 

Za svoje prijatelje Rak bi dao i život ukoliko dođe do trenutka da je to neophodno. On zaista ne bira vreme i mesto kada će nekome da pruži svoje vreme i bilo kakav savet koji je nekome neophodan. Ukoliko ga imate za prijatelja, uradite sve da tu i ostane. Niste ni svesni koliko je to posebna osoba. Sa njim nikada nije dosadno, a imaćete prijatelja za ceo život, naravno ukoliko mu date do znanja da ste vredni toga da budete u njegovom životu.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img