spot_img

LAV – Zna da se bori i nikada se NE PREDAJE. Spreman uvek da pomogle drugome, ali ako neko pokuša da uzme ono što je njegovo neka se PAZI!

 

Suštinski, Lavovi su jednostavne osobe koje uvek znaju šta žele. Kao svaki  horoskopski znak, skloni su fizičkoj i socijalnoj delatnosti, tako da su najefikasniiji kada komanduju. Horoskop kaže da Lav uvek ima dobre namere ali ne preza od nepovoljnih okolnosti. Uvek očekuju najbolje a kad stvari ne ispadnu onako kako su očekivali reaguju nekontrolisano naglo i burno.

Tipičan Lav nije netolerantan, već retko potpada pod tuđi uticaj. Podrazumeva se da on sve zna najbolje. Ako je pozicija Sunca ugrožena, postaje diktator i sadista, agresivno nipodaštava tuđu volju, odluke pa i sam život.

Plemenitost i mudrost krase više tipove ovog horoskopskog znaka. Kukavičluk i uzmicanje pred životnim problemima potpuno su strani ovim ljubiteljima otmenosti i visine. Otmenost se obavezno ogleda i u okruženju u kome žive. Visok životni standard prirodno ide uz Lavove.

Uvek je spreman da se bori protiv nepravde i u međuvremenu stekne svoju reputaciju. Blagosloven je velikim samopouzdanjem. Lavovi znaju da poseduju osobine koje svi žele i ponosni su na to. Ne veruju u lažnu skromnost i prvi će se pohvaliti za dobro obavljen posao. Ali, Lav ne preteruje kada govori o svojim kvalitetima i sposobnostima.

On je hrabar i uporan, kralj Zodijaka i kralj hrabrosti. Voli da pomaže drugima, ali ume da se bori i za svoje ciljeve. Istrajan i uporan, Lav nikada ne odustaje!

Kada nešto želi da posetigne, on ne gubi vreme, nego hrabro kreće u akciju i ne odustaje dok to i ne dobije. Naklonost će vam pokazati poklonima. Rado časti prijatelje, deli s drugima ono što ima. Pun je oduševljenja i zanosa. Lako će vas zadiviti svojim vrlinama, ali i biti zadivljen tuđim karakteristikama. On uživa u večernjim provodima i druženju s prijateljima. Duhovit je i ako to odluči, nasmijaće vas do suza. Ima nešto u tome kako se kreće, kako zrači. Lavovi često imaju onaj neodoljivi faktor X, koji ih izdvaja iz gomile. Lavovi su ljudi dobrog srca, koji bližnje nesebično daruju i pomažu im kada je to potrebno. Vole život i znaju u njemu uživati, a u to rado uključuju i druge. Lav će vam uvek posuditi novac, kupiti najveći dar, kod njega ćete biti uvek dobrodošli i dobro počašćeni.

Pozitivna je i optimistična osoba koja voli ljude i u čijem se društvu svi osećaju ugodno. Lav je neko ko je zaista izuzetno dobar prijatelj.

On je veoma odan i zabavan čovek i zbog toga ima veliki krug prijatelja oko sebe. Lavovi su takođe puni samopouzdanja, vrlo dobro znaju šta žele od života i uvek su spremni za to da se bore. Za njega ništa nije nemoguće, jer u njegovim grudima kuca lavlje srce. Upravo zbog svega ovoga, možemo reći da je Lav najbolji znak Zodijaka i da mu niko nije ni do kolena. Lav je neko ko se uvek trudi da bude zanimljiv i zabavan. Sa njim je uvek zagarantovana zabava. On jednostavno zna kako da bude u centru pažnje. On tačno zna šta od života želi i kako to da ostvari. Nikada ne bi trebalo da mu stanete na put, jer će sigurno preći preko vas, kao što prelazi svaku prepreku. Veoma je uporan i nikada ne odustaje.

Ako nešto poželi spreman je na sve kako bi došao do svoga cilja. Veoma je ponosan i pun je samopouzdanja.

Jednostavno, Lav je neko ko na glavi nosi nevidljivu krunu i ponaša se kao da vlada čitavim svetom. A istina je da on ustvari vlada dobro sobom, jer je svestan svojih kvaliteta. Lav je prijatelj kakvog možete samo poželeti. On vrlo pažljivo bira svoje društvo i ako pokloni nekome vreme, ta osoba je sigurno veoma bitna za njega. Veoma je odan prijatelji.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img