Žena VODOLIJA: Kada primi udarac, NASMEJE SE i KRENE DALJE, jer vrlo dobro zna da ce doći i NJENIH 5 MINUTA!

Žena VODOLIJA: Kada primi udarac, NASMEJE SE i KRENE DALJE, jer vrlo dobro zna da ce doći i NJENIH 5 MINUTA!

25. марта 2020. Off By totiko

Znaku Vodolije pripadaju žene koje su rođene između 21. januara i 19. februara. Iako u svom imenu imaju reč voda, ove žene ipak pripadaju vazdušnim znacima.

Njihove vladajuće planete su Saturn i Uran. One su žene koje su zaista posebne i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Žena Vodolija je uzbudljiva, nepredvidljiva, neobična i jako šarmantna. Ponekad može da izgleda hladno i nezainteresovano, ali je ipak ona žena koja voli ljude i izuzetno je humana. Ako može da pomogne nekome, onda će to uraditi svim srcem.

Ona u svom srcu nosi puno dobrote i veruje da su i svi drugi ljudi dobri. Međutim, u životu vrlo često nailazi na loše ljude, koji joj podmeću nogu i koji pokušavaju da je sputaju na njenom putu do cilja. Međutim, ona na takve ljude ne obraća pažnju. Ona se samo nasmeje i krene dalje, jer vrlo dobro zna da će doći i njenih 5 minuta. Ona je žena koja veruje u sudbinu i zna da će sudbina svima vratiti onako kako su zaslužili.

Svojim neprijateljima i zlim ljudima se nikada ne sveti, već pusti sudbinu da odradi svoje i čeka svojih pet minuta da vidi kako je sudbina vratila zlim ljudima samo ono što su oni njoj činili. Ona je vrlo dostojanstvena dama i zna koliko vredi i zato se ne spušta na svačiji nivo. Bilo šta da radi u životu, ona drži do svog dostojanstva i do sebe. Ona je žena koja je dostojanstvena do samoga kraja i to se nikada neće promeniti. Ono što je sigurno jeste da živi za ljubav, ali nikada neće dozvoliti drugim ljudima da je povrede ili ponize. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2 3