spot_img

OVAN: Za njega ne postoji neuspeh, on je ROĐEN ZA VELIKE STVARI!

Kod Ovna ne postoji „ne mogu“ i „ne znam“ i ništa ne može da mu se ispreči na putu do uspeha! On ne zna šta je neuspeh, jer je on rođen za velike stvari!

 

 

 

Ne odustaju dok ne uspeju, po svaku cenu. Njima niko ne može da stane na crtu jer su uvek okrenuti svojim ciljevima i ne staju dok ne uspeju. Ovaj znak zna kako da motiviše ljude. Ovan ne odustaje od svojih cileva bez obzira na to koliko mu je teško. Nikada neće da odustane od svojih planova, bez obzira na koje stresove nailazi na putu uspehu. Ako ste Ovan, onda ne možete da računate samo na promenu sveta, već ste sigurno spremni da postanete lider. Imate odličnu sposobnost da se fokusirate na svoje ciljeve i da sve dovedete do kraja. Ovan ne zna šta je nemoguće. Za njega sve što može da se ostvari u njegovom svetu, može i van njega. Potrudi se uvek da ostavi dobar utisak, da ne zapostavlja druge, ali da bude u centru pažnje, kao vođa. Ima megalomanske planove, ali je cilj uspeh i novac. Tako se oseća sigurno i ako ne mora nešto da radi, on to ne radi. Drži se samo prioriteta, a ostalo delegira, sve dok ne dostigne vrhunac karijere.

 

 

Ovan ne voli da se opterećuje sitnicama nego gleda širu sliku. Daje uvek svoj maksimum, ali mu je važno da je okružen ljudima koji ga bodre i podržavaju, a ne ulizicama. Kada primeti da neko nije iskren, odstranjuje ga iz svog tima, društva i života. On se drži pravila da je svaka osoba onakva kakvim je ljudima okružena, zato pažljivo bira sa kime provodi vreme. Ne zna za „ne može, ne znam i nije moguće da se odradi“. Uvek nađe rešenje i tu je ključ uspeha. Ovnova najveća prednost je dobrota. Ovna će svi drugi već u startu proceniti kao osobe dobre duše, i zbog toga jasno želeti da se nađu u njihovom okruženju. Bilo kako bilo, Ovnovi sigurno zbog ovoga ne mogu da postanu meta nekih ljudi koji će njihovu dobrotu zloupotrebiti, jer ovu dobrotu ne prati naivnost. Takođe, Ovnova velika prednost je hrabrost koju poseduje. Ovnovi su neprikosnoveni lideri koji definitivno imaju dovoljno hrabrosti da ostvare sve ono što drugi možda ne bi smeli da pomisle da učine. Za njih nema granica i oni svoju prednost obilato koriste u cilju toga da se uvek dobro pozicioniraju u svemu.

 

 

Ovan je znak kojim zodijak otpočinje, te simboliše početak nečeg novog, energičnog, ali se može reći i burnog. Zato je Ovan znak čiji je element Vatra. Mars je vladajuća planeta ovog znaka, i kada se sve realno sagleda, dolazi se do zaključka da su Ovnovi izuzetno energične osobe koje sasvim sigurno jako dobro znaju šta žele od života. Za njih nema neuradivih zadataka, nerešivih problema. Oni uvek imaju jako dobru strategiju, dobar plan za sve, ali i dobru volju da se veoma direktno obračunaju sa svim onim problemima koji mogu činiti sastavni deo njihovog života. Po pravilu energični, lako šarmiraju svakog ko im se nađe u vidokrugu, samo ukoliko to žele.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img