spot_img

Ljudima koji su rođeni u ovim znacima NE MOŽE NIKO NIŠTA, jer njih ČUVA DRAGI BOG!

Uzimajući u obzir veliki broj parametara astrolozi često prave listu najboljih znakova Zodijaka.

 

Tako, prema nekim listama možete pročitati da je najbolji znak Vodolija, negde je na prvom mestu Devica, negde Vaga… Ali, mi ćemo danas pisati o tome ko je najbolji znak horoskopa na osnovu toga koliko dobrote i poštenja nosi u svome srcu. Naime, postoje neki znaci Zodijaka kojima jednostavno niko ne može ništa jer kroz život idu pošteno i srcem. To su, u stvari, oni znaci Zodijaka koje i sam Bog čuva jer su svojim dobrim delima to i zaslužili. Neko će reći da bi to moglo biti svih dvanaest horoskopskih znakova, ali ipak, mi ćemo ovoga puta izdvojiti nekoliko znakova koji se zaista ističu svojim poštenjem i svojom dobrotom.

 

Na prvom mestu naše liste svakako se nalazi Ovan.

Ovan je prvi znak u Zodijaku, ali ja i prvi znak koji je prepoznatljiv po svojoj dobroti i svom poštenju. Ovan sve u životu radi korektno i na fer način i zato se ne boji ničega. Njemu niko ništa ne može, jer njega zaista čuva dragi Bog. Slobodno možemo reći da bolji čovek od njega ne postoji i da je njegova duša zaista velika kao nebo. Znamo da niko nije savršen, ali slobodno možemo reći da je svaka osoba koja je rođena u znaku Ovna gotovo savršena. Ovan je čovek u čijem srcu stanuje samo dobrota i svako onaj ko ga dobro poznaje za njega ima samo reči hvale. Uvek je spreman da pomogne drugim ljudima, naročito onda kada se nalaze u nekim teškim i bezizlaznim situacijama. Upravo tada on pokazuje koliko je veliki čovek i koliko je neustrašiv i hrabar. On veruje u Boga i veruje u to da ga Bog čuva na njegovom putu i zato je uvek spreman da ide napred. Kada vidi da je neko u nevolji, on će uvek pomoći i nikada neće reći da nema vremena. Ono što je sigurno jeste da ovaj znak nikada neće da vam odmogne i da će učiniti sve da vam olakša teret. Njegova životna misija je da bude i da ostane dobar čovek i upravo zato kroz život ide hrabro i svojim dobrim delima gradi sebi put. Njemu ne može niko ništa jer njega zaista čuva Bog i tako će zauvek ostati.

 

Drugi znak koji bi mogao da se opiše kao najbolji znak Zodijaka jeste Bik.

On je zaista jedan dobar i pošten čovek i na njegovu pomoć uvek možete računati. Ako ga imate u svojoj blizini možete biti sigurni da će on uvek biti tu za vas. On je najsrećniji onda kada su njegovi dragi ljudi srećni i nasmejani. Bik je neko kome možete poveriti najveće tajne i od koga uvek možete očekivati podršku i pomoć. Ukoliko se nalazite u nevolji slobodno možete da ga pozovete i on će se potruditi da učini sve da vam pomogne. On je čovek koji svojim delima pokazuje svoju ljubav. Možda na prvi pogled izgleda hladno, ali svojim dragim osobama uvek poklanja svoju pažnju i ljubav. Njegovo srce je puno ljubavi prema svakom čoveku, a najviše prema Bogu. Upravo zato se on ne plaši ničega, jer zna da njega Bog čuva. Bik je čovek koji nikada neće okrenuti leđa svojim prijateljima, ali isto tako neće okrenuti leđa ni Bogu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img