Home ZABAVA Izaberi jedan SIMBOL SREĆE i saznaj kakva te NAGRADA očekuje za tvoju DOBROTU!

Izaberi jedan SIMBOL SREĆE i saznaj kakva te NAGRADA očekuje za tvoju DOBROTU!

0
Izaberi jedan SIMBOL SREĆE i saznaj kakva te NAGRADA očekuje za tvoju DOBROTU!

 

Dobrota i sreća su usko povezani. Svi dobri ljudi na kraju ipak dobiju sreću koju zaslužuju. Sreća je nešto čemu svi težimo i čemu se svi nadamo.

 

 

 

Svaki čovek se obraduje kada u svojoj blizini ugleda neki simbol sreće, kao što su detelina, bubamara, odžačar, delfin i slično. Dobrota je nešto što na kraju uvek bude nagrađeno i svi se mi nadamo da nije uzalud sve ono što smo dobro učinili u životu. I upravo su simboli sreće ti koji nose nagoveštaj da će nas život nagraditi za tu dobrotu nekim lepim dešavanjima i nezaboravnim trenucima. Izaberite jedan simbol sreće i saznajte šta je to što vas uskoro očekuje i na koji način će život da vas nagradi za vašu dobrotu.

 

 

DETELINA:

 

Detelina sa četiri lista je poznata kao simbol sreće. Svi vi koji ste odabrali ovaj simbol možete se nadati lepim vestima. Naime, vreme je za neka lepa dešavanja u vašem životu. Vreme je da tuzi koja vas je dugo pratila dođe kraj. Trenutno imate puno tuge i problema u životu, ali će sve to uskoro biti samo ružna prošlost. Vi ste neko ko je zaista dobra duša i ta dobrota vas je puno koštala u životu, ali konačno je došao red da ta dobrota bude nagrađena. I upravo ćete biti nagrađeni za sva dobra dela mnogobrojnim lepim dešavanjima.

 

 

To će vam omogućiti uživanje u zaista istinskoj sreći. Tokom ovog i narednog meseca možete očekivati zaista neponovljive dane, jer vas očekuje ostvarenje vaših brojnih snova i želja. Naročito se možete nadati lepim dešavanjima u porodici i na poslu. Upravo će to biti velika nagrada za vašu dobrotu, jer se dobrota na kraju isplati.

 

BUBAMARA:

 

Bubamara je takođe jedan lep simbol sreće, naročito ako vam sleti na dlan. Ali bez obzira da li ste je uskoro videli, dovoljno je što ste je izabrali ovoga puta kao najlepši simbol. Vi se oduvek borite u životu za sreću, ali vam prosto ne polazi za rukom da se za nju izborite. U duši ste veoma dobar čovek i sve u životu radite iz srca. To vas je mnogo puta u životu koštalo, ali konačno dolaze dani kada će se ta dobrota isplatiti. Vaš život će se prosto promeniti na bolje i desiće se neke neverovatne stvari. NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…