spot_img

KONAČNO KARMA UZVRAĆA: BIK i RAK će biti NAGRAĐENI za sve PATNJE i UDARCE koje su PREŽIVELI!

Oni su pažljivi, staloženi, odani i uvek spremni pomoći pa su poznati po tome da imaju veliko srce. To su Bik i Rak!

 

 

Bikovi su prema svima izuzetno pristojni i dragi. Nije im problem da pristanu na kompromis zbog tuđe koristi, jer ne vole sukobe i probleme. Osobe rođene u znaku Bika nikada nisu željne pažnje, ali zato mudro i snažno deluju iz „zadnjih redova“. Jako su dobri prijatelji i ponašaju se vrlo zaštitnički kada je u pitanju sigurnost i sreća osoba koje vole. Rakovima je glavni životni cilj da ulepšaju drugim ljudima život što je više moguće. One su osećajnije od bilo kojeg drugog znaka Zodijaka i uvek će sve napraviti za mir i sklad u svojoj zajednici. Jako su darežljive i iskrene, te spremne da pomognu baš svima. I jedan i drugi znak su mnogo puta ispaštali zbog svoje dobrote, ali će konačno karma da uzvrati i da ih nagradi dobrotom. Poznato je da svako na kraju dobije ono što je i zaslužio. Karma svima na kraju uzvrati. A karma će konačno nagraditi pripadnike horoskopskog znaka Bik i Rak, sa zasluženom srećom.

 

 

BIK

 

 

Dragi naši Bikovi, ako ste vi nešto oduvek činili, onda ste oduvek činili postupke na sopstvenu štetu. Vi ste ih činili samo zbog vaše velike dobrote. Međutim, činjenica je da je vama dobrota pre svega donela mnogo tuge i problema u životu. Mnogi ljudi nisu umeli da cene sve ono što vi činite za njih. Sem dobrote vas je mnogo koštala i iskrenost, ona vas zapravo i sada mnogo košta. Ipak, upravo zbog toga što ste oduvek bili plemeniti i iskreni, upravo zbog toga ćete biti nagrađeni od strane karme.

 

 

 

Istina je da vi nikada niste činili dobra dela kako bi za njih bili nagrađeni, ali ćete baš zbog toga biti nagrađeni sa velikom srećom. Vas će karma tokom narednog perioda iznenaditi sa nekim dešavanjima, a sva ta dešavanja će vam predstavljati nagradu za dobrotu. Prvo što vas očekuje jeste uživanje u sreći. Mnogo toga će se u vašem životu promeniti na bolje i zbog toga ćete početi da uživate u sreći. A vas posle toga očekuje nešto nestvarno. Vas će zapravo karma nagraditi sa ostvarenjem vašeg najvećeg ljubavnog sna i zbog toga ćete imati mnogo razloga za sreću. Vama zaista dolaze brojna divna dešavanja, a nema nikakve dileme da ste vi sve to zaslužili sa vašim dobrim delima. Vama će dešavanja tokom narednog perioda dokazati da se dobrota zaista isplati. Vama će karma konačno uzvratiti onako kako ste sa vašim delima i zaslužili.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img