spot_img

Evo kakvi su znaci horoskopa u šopingu – Device su izbirljive, Bikovi kupuju planski!

kako se znaci horoskopa  ponašaju dok obilaze radnje i troše novac na garderobu.

Ovan ima odličnu intuiciju u kupovini

Pripadnici ovog znaka se kreću u prodavnici od police do police. Nije važno da li kupuje hranu, elektroniku ili odeću, Ovan dobro zna šta želi i neće da odustane dok to ne dobije. Najbolje je da kupuje sam, jer ga drugi obično živciraju svojim komentarima, a i zbog toga što ne razmišljaju kao on. Loša strana njegovog šopinga je što često ne obiđe više prodavnica, pa skuplja ono što ostane od odeće.

Bik je u šopingu praktičan

Bikovi su u kupovini strpljiviji od bilo koga drugog. Njihov moto je pronaći pravu vrednost za novac. Sem toga, najčešće se drže zadatog budžeta i kupuju planski pa su više nego voljni da se cenjkaju. Loša strana Bikova u šopingu je to što su poprilično nefleksiblini, pa neće da uzmu u obzir nešto drugo što im se nudi od onoga što su sami zacrtali.

Blizancima je šoping trka na 200 metara

Nestrpljivi pripadnici ovog znaka vole da kupuju, ali na način da odmah vide ono što žele i to po povoljnoj ceni, kako bi mogli da izađu brzo iz prodavnice i sednu na kafu. Za njih je najbolje da u šoping povedu društvo, jer provode više vremena pričajući nego razgledajući stvari. Njihove mane u šopingu su to što im je lako odvući pažnju, a ako postanu nervozni kupiće i ono što im se ne sviđa, samo da se reše zadatka kupovine.

Rak mora da bude raspoložen za šoping

Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da će kupiti nešto samo da bi se bolje osećali, a ako odu gladni u samoposlugu isprazniće sve police. Toga su i sami svesni, pa će često da izbegnu kupovinu ako je to moguće. Budući da ne kupuju planski, često potroše više nego što mogu sebi da priušte.

Lav je veliki ljubitelj šopinga

Velikodušni pripadnici ovog znaka vole da kupuju za sebe, ali i za druge. U šopingu su opušteni i vole da se zabavljaju, bilo sa prijateljima ili boljom polovinom. Koliko god da vole luksuzne stvari, jako će ih naljutiti one koje su precenjene, pa će kupiti i nešto što im se ne sviđa toliko, tek da bi se „utešili“.

Devica je majstor izbirljivosti

Pripadnici ovog znaka u prodavnicama traže samo ono najkvalitetnije, a ako ne mogu to da priušte sebi, na velikim su mukama. Oni obraćaju veliku pažnju na detalje, pa će na deklaraciji da pročitaju i najsitnija slova. Mana im je što su previše izbirljivi, a i često se nakon kupovine pitaju da li su dobro izabrali.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img