spot_img

ŠKORPIJA – Ima veliku intuiciju ne voli NEODLUČNOST. Dobar je ČOVEK ali nije najivna BUDALA!

 

Emocionalne, moćne Škorpije koje rešavaju misterije rađaju se između 23. oktobra i 22. novembra. Škorpije su osmi znak zodijaka i znaju kako da svoja najmračnija osećanja sa lakoćom pretvore u moć.

„Energijom Škorpije može biti teško upravljati zbog njenog emocionalnog intenziteta, a njena moć ponekad može biti neprijatna za one koji ne znaju šta da rade sa besmislenim stavom ovog znaka prema životu“, kaže za Bustle astrolog rođen u Škorpiji Narajana Montufar.

„Škorpiju je najteže upoznati. Takođe su neverovatno vidoviti i mogu da nanjuše laž na milju udaljenosti — zato mogu biti prilično izbirljivi kada biraju prijatelje, pa čak i poznanike. .“

Njihov sirov i oštar pogled na život je ono što Škorpije čini jednim od najrealnijih i pouzdanih znakova zodijaka. Evo svega što treba da znate o ovim dubokim i složenim vodenim znacima.

Činjenice o horoskopskom znaku Škorpije

Sezona Škorpije: od 23. oktobra do 22. novembra
Element Škorpije: Voda
Modalitet Škorpije: Fiksni
Simbol Škorpije: Škorpion ♏
Vladajuća planeta Škorpija: Mars i Pluton
Vladajuća kuća Škorpije: Osma kuća spajanja, zajedničkih ulaganja i ponovnog rođenja.
Znak dvanaeste kuće Škorpija: Vaga
Kamen rođenja Škorpije: Topaz

Intuitivne Škorpije simbolizuje ubod škorpiona, što govori o njihovom intenzitetu, odlučnosti i jakim čulima. Ne vole to da pokažu, ali su osetljivi u duši, pa će napasti da se zaštite ako se osećaju ugroženo. Škorpija ima dve vladajuće planete – prva je njihov tradicionalni planetarni vladar, Mars, što objašnjava zašto su oni najuporniji i najtvrdokorniji vodeni znaci zodijaka.

Njihova druga vladajuća planeta je mračni i transformativni Pluton, što nam daje pozadinu zašto su Škorpije toliko privučene skrivenim i tabu stranama života. Kao jedan od fiksnih horoskopskih znakova, Škorpije imaju odličan osećaj kontrole nad svojim dubokim izvorom emocija i imaju jaku spoljašnju školjku koja im omogućava da izdrže surovost života.

Oni su prirodno i radoznali, što ih čini najboljim prijateljima ako pokušavate da dođete do nečega i osećate se spremnim da se suočite sa istinom. Škorpije imaju reputaciju da su intenzivne, ali njihova transcendentalna energija vode predstavlja još jedan sloj njihove ličnosti.

Oni su prirodno u skladu sa životom i bolje razumeju mračne dubine ljudskog iskustva više od bilo kog drugog horoskopskog znaka. Škorpije su prirodno u skladu sa mističnom stranom života, zbog čega su često povezane sa okultizmom.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img