spot_img

Horoskop otkriva-KOJI DAN U AVGUSTU ĆE BITI NAJSREĆNIJI ZA VAŠ ZNAK…

Saznajte koji dan  je najsrećniji za vaš horoskopski znak – otkrijte kada su vam šanse pojačane….

OVAN

Hiron, asteroid koji je posvećen isceljenju rana iz prošlosti, pridružuje se severnom čvoru u Biku i donosi vam veoma važan uvid. Očekuje vas neizmerno snažna energija koja će vam omogućiti da promenite sebe i način na koji doživljavate svoju okolinu.

BIK
Poslednji deo meseca vam omogućava da uklonite prepreke sa svog puta i da se fokusirate na ono što želite da kreirate. Osećaćete veliku želju da delujete u skladu sa sobom. 19. avgust donosi vam jasnoću i mir koji će vam pomoći u narednim nedeljama.

BLIZANAC

Ovog dana, Mars prelazi u vaš znak, daje vam zeleno svetlo za nešto što želite da kreirate. Ovo je odlična prilika da uložite više energije i vremena u projekat ili vezu u koju zaista verujete svim srcem. Ako sledite sebe, univerzum će vas podržati.

RAK
Mesec u Vodoliji će dovesti do dublje intimnosti sa sobom i onima koji su vam bliski. Iskoristite dan tako što ćete brinuti o sebi i stavljati svoje blagostanje na prvo mesto. Između ostalog, takođe ćete bolje razumeti šta vam treba od drugih, šta vam može pomoći da poboljšate svoje odnose.

LAV
Venera, planeta ljubavi i obilja, ovog dana ulazi u vaš znak. Pred vama je zanimljiv i čaroban mesec, a Venera vam donosi još izvanrednih prilika u životu. Obratite pažnju na njih i iskoristite one za koje vaša intuicija kaže da su pravi za vas.

DEVICA

Merkur prelazi u vaš znak, što će pomoći u poboljšanju komunikacije. Ne samo da ćete moći jasnije da govorite i razmišljate, već ćete lakše razumeti i druge, što će značajno poboljšati vaše odnose kako u ličnom tako i u profesionalnom smislu. Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img