spot_img

RIBE: Možda izgledaju NAIVNO, ali kada brane ono ŠTO VOLE, spremne su na SVE!

Najveći emotivac Zodijaka, može odavati utisak lakoverne i naivne osobe, ali to nije nikako. Riba naročito nije takva kada se bori za ono što voli. Tada je spremna na sve. Bez obzira što izgleda naivno, možda čak nekada i glupo, nikada ne smemo zaboraviti da je Riba vrlo inteligentna i da u sebi nosi mudrost prethodnih jedanaest znakova Zodijaka.

 

 

Možda nije najupornija i najhrabrija, ali spremna je na sve kada brani ono do čega joj je stalo. Dakle, kada pričamo o Ribama, moramo da kažemo da je ovo znak koji je spreman za sve. Za sve ono što želi i za sve ono do čega mu je stalo, naročito onda kada se bori za ono što voli. Zato su ljudi u zabludi kada kažu da je Riba neko ko ne zna šta hoće ili da nije sposobna da se bori za bilo šta. Baš naprotiv. Ovo je znak koji će vam dati dušu na tacni i koji će vas voleti onako kako vas niko ranije nije voleo. Biće odan i veran, uvek i u svakom slucaju. Ali isto to će zahtevati od vas. Ako je izdate, onda vam to nikad neće zaboraviti. Ali, pre nego što to učinite, nemojte zaboraviti da je prava sreća imati Ribe kraj sebe. Zato što one znaju da vole kao niko. Umeće da vam budu rame za plakanje i oslonac i prijatelj. I još mnogo toga. Nemojte nikada zaboraviti da je prava sreća kraj sebe imati jednu Ribu zato što je ovo znak koji vas nikada neće izdati.

 

 

Neće vam slomiti srce, niti će ikada igrati prljavo. Inače, Riba je neko ko je odan i veran, pa je prosto nemoguće da od nje doživite bilo kakvu vrstu izdaje. Inače, osoba rođena u ovom znaku je neko ko će umeti da voli kao niko na svetu, i to je ono što je posebno kada je o njoj reč. I tada, kada ona voli, spremna je na sve. Spremna je i životom tu ljubav da brani. Nemojte zaboraviti nikada da je ovo neko ko je sam po sebi iskren i neko kome je ljubav na prvom mestu. Zna da voli, ali isto tako joj je potreban neko ko će nju voleti jednako jako i iskreno kao što ona voli. Ono što je takođe vrlo važno da kažemo jeste da je Riba odana i verna kao prijatelj. Uvek će vam reći istinu u lice. Ona je prijatelj kakav se samo može poželeti zato što ne igra prljavo i osoba je prosto od poverenja.

 

 

Neka vam uvek bude na umu to da je Riba neko ko zna da voli i ko će dati dušu onima koji joj dokažu da su toga vredni. Inače, imati Ribu kraj sebe znači imati nekoga ko će vas voleti do ludila. Iskreno, snažno, istrajno, emotivno. Daće vam sve što ima, ali će naravno sve tražiti i da dobije. A vi ako mislite da ćete moći sa njom kako hoćete, samo zato što je ovo znak koji je nežan, onda ste u velikoj zabludi. Riba će vam biti sve ono što vam niko ranije nije bio. I daće vam svoje srce i svoje emocije i svu svoju ljubav, ako joj dokažete da ste toga iskreno vredni.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img