Home HOROSKOP STRELAC: Grešite ako mislite da on NE ZNA DA VOLI, jer kada on voli to je OD LJUBAVI JAČE!

STRELAC: Grešite ako mislite da on NE ZNA DA VOLI, jer kada on voli to je OD LJUBAVI JAČE!

0
STRELAC: Grešite ako mislite da on NE ZNA DA VOLI, jer kada on voli to je OD LJUBAVI JAČE!

Strelac je znak koji zaista ume da voli nesebično i kada on voli to nije obična ljubav, već je to od ljubavi jače.

 

Međutim, ako mu slomite srce nateraće vas da platite preskupo ceh za svaku njegovu suzu. Moramo reći da je Strelac neko ko zaista ume da čuva ono što ima i ume da se izbori u životu za ono što želi, i to uvek na lep način. On se bori za ono što želi i daje sve što ima, ali nikada nikome neće naneti bol, niti će na tuđim suzama graditi svoju sreću. Za ovaj znak možemo reći da je u mnogim slučajevima jači i od sudbine. On je izuzetno hrabar, snažan i sposoban.

 

On je neko ko će uvek biti tu za vas, da vas podrži, nasmeje i da vam bude oslonac. U životu uvek ide na sve ili ništa i nikada se ne zadovoljava sitnicama. On vrlo dobro zna da je život samo jedan i zato uživa u njemu, kao niko na ovom svetu. Zato mu treba puno vremena da se zaljubi, ali kada se to desi, ume da voli do ludila. U životu mu je potreban neko ko će mu dokazati, pre svega svojim delima, da može da mu veruje. I u životu mu je potreban partner koji će mu biti oslonac i podrška u svakom smislu.

 

 

On je neko ko u srcu gaji samo iskrene emocije, kako prema svom partneru, tako i prema prijateljima. Treba mu puno vremena da se zaljubi, ali kada se to desi spreman je da učini prava čuda za svoju voljenu osobu. Svoju ljubav ne priznaje sve dok ne bude siguran da njegov partner oseća isto što i on. U ljubavi je vrlo oprezan, jer je često puta bio razočaran. Ali kada pronađe pravu osobu, svoje srce poklanja na dlanu. Nije poznat kao emotivac, ali ume snažno da voli. Ovo je znak koji svima pomaže i znak za koji možemo da kažemo da ima najbolje srce u celom Zodijaku. Ono što moramo reći jeste da je ovo neko ko je spreman na sve kada mu je do nečega stalo i da nema toga što neće učiniti za voljenu osobu. Naravno, osoba rođena u ovom znaku zna koliko vredi i naravno da neće činiti sve za nekog ko za njega ne čini ništa. Strelac želi da dobije onoliko koliko da i u to nema nimalo sumnje.

 

 

On je znak koji važi za nekoga ko je surovo iskren. Uvek će vam reći ono što misli i biće tu za one koje voli uvek i u svakom slučaju. Nemojte nikada zaboraviti da je ovo neko ko zna šta želi i ko ume da nađe izlaz iz svake situaicje. Osoba rodjena u ovom znaku naravno zna da život nije lak. I shodno tome, ona je neko ko će vas voleti iskreno i biti vam tu čak i onda kada to niko drugi neće biti u stanju. Nemojte zaboraviti samu činjenicu da je ovo borac. Dakle, onda kada je teško on se neće predati, već će tada biti spreman na to da bude još jači. Imati osobu rođenu u ovom znaku kraj sebe znači imati i nekog ko će vas voleti i poštovati ako vi volite i poštujete nju. U to nema nimalo sumnje. Ono što moramo da kažemo jeste da je ovo tipični primer nekoga ko je spreman da dušu da za one koje voli. Ono do čega mu je stalo brani životom, a nema nimalo sumnje u to da mu je porodica na prvom mestu. Dalje, osoba rođena u ovom znaku zna šta hoće i zna šta želi i nikada vam neće nauditi. Ne počinje prva svađu, ali i te kako ume da se brani. Ako je neko prema njemu dobar, Strelac će biti još bolji. Ali ako mu se neko zameri nema nimalo sumnje da će znati da vrati istom merom.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…