spot_img

RETROGRADNI HIRON počinje 19. jula: Vreme je da se suočite sa RANAMA IZ PROŠLOSTI, a KARMA napokon počinje da RADI SVOJ POSAO!

Hiron je kometa koja je poznata kao ranjeni iscelitelj.

 

Hiron, u grčkoj mitologiji, jedan je od Kentaura, sin Titana Krona i Filire, okeanidske ili morske nimfe. Za razliku od ostalih Kentaura, koji su bili nasilni i divljački, bio je poznat po svojoj mudrosti i poznavanju medicine. On je bio iscelitelj i učitelj koji nije mogao da se izleči. Međutim, Hiron je mudar, nezavisan i živi u nauci i astrologiji da bi nam pomogao da se pobrinemo za sopstvene rane, tako da ne doživimo njegovu sudbinu.

 

Kada kometa postane retrogradna, to je prilika da se konačno pozabavite tim starim ranama, tako da možete krenuti napred živeći svoj najbolji i najzdraviji život. Retrogradni Hiron je asteroid koji kruži između Saturna i Urana i predstavlja neverovatnu kosmičku energiju. 19. jula Hiron postaje retrogradan u spoju sa Saturnom, Neptunom i Plutonom. Ova retrogradna faza koja počinje 19. jula događa se svake godine, tako da pripada prirodnom ritmu. Retrogradni Hiron trajaće sve 23. decembra 2022. godine, a reč je o asteroid koji kruži između Saturna i Urana i predstavlja neverovatnu kosmičku energiju za rad na sebi i razvoju.

 

Ovaj nebeski objekat utiče na zdravlje kako fizičko, tako i na mentalno i emotivno. Nakon tri decenije proučavanja i dokumentovanja efekata Hirona, astrolozi su shvatili da on predstavlja unutrašnje duhovne rane koje ćemo morati da lečimo tokom našeg života. Kada je Hiron retrogradan, rane koje su duboko zakopane u našem podsvesnom umu mogu se ponovo pojaviti. Neke povrede, prema astrolozima, povezane su sa karmom, a druge – stvarne stvari počinju iznenada da nas opominju. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img