spot_img

RETROGRADNI HIRON im donosi PAKLENI PERIOD! Neka se čuvaju ova 3 znaka!

Retrogradni Hiron je asteroid koji kruži između Saturna i Urana i predstavlja neverovatnu kosmičku energiju.

Hiron postaje retrogradan u spoju sa Saturnom, Neptunom i Plutonom. Retrogradni Hiron trajaće sve 23. decembra 2022. godine.

 

Ovaj nebeski objekat utiče na zdravlje kako fizičko, tako i na mentalno i emotivno. Nakon tri decenije proučavanja i dokumentovanja efekata Hirona, astrolozi su shvatili da on predstavlja unutrašnje duhovne rane koje ćemo morati da lečimo tokom našeg života.

 

Kada je Hiron retrogradan, rane koje su duboko zakopane u našem podsvesnom umu mogu se ponovo pojaviti. Neke povrede, prema astrolozima, povezane su sa karmom, a druge – stvarne, fiziološke, počinju iznenada da nas opominju. Ali nemojte očajavati. Čak i iz ovog perioda možete imati koristi. Pažnja prema starim ranama je najsigurniji način za istinsko isceljenje.

 

U novembru nas očekuju burne astrološke prilike, upravo zahvaljujući retrogradnom Hironu, koje nam donose intenzivnu energiju, haos i nestabilnost. Negativni aspekti toga posebno će uticati na tri horoskopska znaka, te će imati osećaj kao da ovaj mesec traje čitavu večnost.

 

Evo koji znaci su u pitanju… Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img