-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

Horoskop otkriva: Kako žene Zodijaka podnose RASKID i kako se ponašaju kada postanu BIVŠE.

OVAN
Raskid podnosi veoma bolno i dugo živi u lepim uspomenama. Žena Ovan se trudi da zadrži prijateljske odnose sa svojim bivšim. Zato bi je svako poželeo za bivšu, jer ona ne pravi skandale i nikada ne priča ružno o svom partneru. BIK Za ovu ženu postoji samo jedan način da preboli raskid, a to je prekidanje svakog kontakta sa bivšim. Zato se trudi da izbegne svaki mogući susret sa njim. Lek za nju bi bio da pozove svoje prijatelje i napravi žurku ili ode na neko putovanje da bi lakše prebolela i zaboravila.
BLIZANCI
Jedna strana ove žene će zaboraviti, ali druga strana će se svojski potruditi da bivšem napravi haos od života. Ona raskid teško podnosi i teško joj je da pusti onoga koga je volela. Bilo bi dobro da konačno nađe nekoga ko će zauvek ostati kraj nje, jer više nema snage da se bori i gubi u ljubavi.

RAK
Ovaj emotivni znak veoma dugo i bolno pati. Upravo zbog toga neće ništa učiniti da vrati svog partnera, jer će ga novi poraz potpuno slomiti. Dobar lek za Rakove bi bio da se bave pevanjem ili crtanjem, da bi preusmerili svoje misli sa raskida.
LAV
Ovaj tvrdoglavi znak se drži svoje karakterne crte i kod prekida veze. Lavovi povlače jasnu liniju razdvajanja i žele da svako krene svojim putem. To podrazumeva da zajednički prijatelji i aktivnosti više ne postoje. I upravo zbog toga možda bi ih i većina poželela za bivše, jer ne smaraju.
DEVICA
U početku budu veoma tužne zbog raskida, ali se veoma brzo i oporave zahvaljujući svojim divnim prijateljima. Za Device je najbolje da posle burne veze pronađu novu ljubav kako bi što pre zaboravile staru. Svakako neki hobi će pomoći da skrenete misli sa ljubavnih problema.

VAGA
Jako teško podnosi rastanak i čini joj se da se ceo svet ruši. Ona dugo veruju da je to bio pravi i jedini muškarac za nju. Međutim, kada patnja malo popusti, shvatiće da to nije tako i ubrzo će žena vaga krenuti u potragu za novim partnerom. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img