spot_img

Pozicija Meseca u horoskopu muškrca otkriva šta ga privlači,i za kakvom ženom žudi?

Procitate i proucite….

MESEC U ZNAKU OVNA

Tip žene koja ga privlači pokazuje osećaj nezavisnosti – smela je, avanturistička i spontana. Zamislite uostalom Ksenu, princezu ratnicu. Ovaj muškarac će poštovati slobodu ovakve žene i možda je čak podstakne da bude nezavisnija nego što ona zaista želi. Divi se snazi i hrabrosti žena i uživa u izazovu. Njemu će biti drago da oseti da ga „juri“ odnosno zavodi žena puna samopouzdanja, s tim što je jako bitno da ona isto tako pruži i izvesnu dozu otpora da bi zavoođenje učinila zanimljivijim. Dopadaju mu se jake, takmičarski nastrojene ili žene sportskog duha – kod ove pozicije Meseca je takmičarski duh u svakom pogledu izražen jer on jednostavno želi pobedu ali isto tako i ženu koja bi mu parirala u svakom pogledu. Posebno ga privlače žene u uniformi.

MESEC U ZNAKU BIKA

Tip žene koja privlači ovog muškarca je slatka, umiljata, mirna i hedonista, a naklonost pokazuje milovanjem i poljupcima. Voli žene koje su lagodne, senzualne, ne previše energične i nezavisne. Zapravo, ovog muškarca privlače žene u pravom, tradicionalnom smislu te reči. Često se dešava da ga i sam miris žene uzbudi i očara, jer su mu sve fizičke senzacije izuzetno važne. Stoga voli žene koje se ne stide da pokažu svoja osećanja kao ni to šta im zapravo treba – njegova partnerka mora sa njim da deli sva fizička zadovoljstva – bilo šta poput finog obroka, maženja na kauču, slušanja ugodne muzike ili gledanja zalaska sunca. privlače ga žene koje dele njegovu ljubav prema prirodi ali i životinjama, kao i dame koje imaju lep i prijatan, skoro melodičan glas.

MESEC U ZNAKU BLIZANACA

Vrsta žene koja ga privlači je pametna i promenljiva i može da ga natera da razmišlja o njoj po ceo dan. Više ga zapravo privlače žene prosečnog izgleda, pod uslovom da su ekstra duhovite i zanimljive, jer „lepo ali dosadno“ kod njega jednostavno ne prolazi. Žene radoznalog uma i brzog, oštrog jezika ga lako mogu napaliti. Duhoviti flert i zanimljiv razgovor je za njega najbolje ; a žene koje su ili dobre govornice ili dobro znaju da slušaju mogu da ga privuku već posle prvog izlaska. Veza u kojoj komunikacija igra veliku ulogu je ona koja mu je najugodnija. Voli da čuje reči ljubavi, a njegov najveći strah je dosada tako da žena koja njemu odgovara mora da deli njegovu želju za konstantnom promenom i da voli život. Radoznalost može da ga lako zainteresuje, tako da njega kompleksna žena uvek i na prvu loptu može zaintrigirati. Dopadaju mu se jake ili pričljive žene, a posebno otkida na lepe i negovane ženske ruke.

MESEC U ZNAKU RAKA

Tip žene koja njega privlači je ona koja bi mogla da ga uteši i brine o njemu – koja bi ga „majkala“. Ako ga hrani i trči oko njega, uskoro bi mogla da se nađe u ulozi supruge pošto je dom mesto gde najviše ulaže, i to u svakom smislu. Jednom rečju, ovaj gospodin se u svom domu oseća ne samo sigurno, već i željeno, cenjeno i udobno. Prirodno se ponaša kao zaštitnik i negovatelj svih onih prema kojima oseća naklonost, ali zato zauzvrat traži isti tretman. To mu pokazuje da je voljen i bezbedan. Zato ne čudi što se ovom muškarcu najčešće dopada takozvana „staromodna devojka“ ili ona koja traži kućicu u cveću sa dečicom u dvorištu. Sklon je da partnerku poistovećuje sa slikom majke, pa zato često bira ženu koja podseća na njegovu mamu. Privlače ga žene sa velikim grudima, širokim bokovima, pa čak i one punačke.

MESEC U ZNAKU LAVA

Tip žene koja privlači ovog muškarca je ona sa kojom se oseća ponosno, odnosno sa kojom voli da bude viđen i primećen. To mora biti žena pored koje se on oseća (ali i izgleda!) dobro, koja osvaja poglede pune divljenja, kojoj dele komplimente, jer uz nju tako i on postaje bolja verzija sebe. Žena koja je prelepa ili pomalo dramatična ga pali jer jednom rečju – ovog čoveka glamur osvaja. Štaviše, često se dešava da muškarac sa ovom pozicijom Meseca radije bira partnerku zbog dobrog izgleda ili popularnosti, a ne zbog stvarne kompatibilnosti ili slaganja na svim drugim nivoima. U svakom slučaju, važno mu je da može da se divi i da poštuje osobu sa kojom je, a isto to očekuje i zauzvrat. Ceni lojalnost i voli da vidi i da se njegova izabranica oseća cenjeno i primećeno pored njega. Ako oseti da ga ignorišete ili ne cenite dovoljno, oseća se nesigurno, pa lako može da se desi da prošeta do neke druge žene koja će mu laskati ili ga obasipati pažnjom. Privlače ga  dramatične žene, posebno one na položaju koje vole da šefuju ili drže glavnu reč.

MESEC U ZNAKU DEVICE

Tip žene koja njega privlači izgleda pre svega uredno i čisto, ili negovano i konzervativno obučeno. Iznad svega, izgleda „prilično“ i to u svakom pogledu. Ima prilično „skromne“ želje. Za sebe želi: inteligentnu, poštenu. pravednu, pouzdanu, skromnu, prefinjenu, efikasnu, sposobnu, praktičnu, lojalnu i vernu ženu. Lepo ponašanje i dobar ukus ga izazivaju, kao i kompetentnost i veština. Najlakše ga može zavesti žena koju on vidi kao korisnu, odnosno koja u njemu budi osećaj da ne može da funkcioniše bez nje. Paradoks ovog Meseca je da je traženje savršene osobe (i odbacivanje mnogih za koje on oceni da nisu dovoljno savršene) prioritet – ponekad je izabrani partner manje nego savršen kako bi on mogao da ga na neki način „popravi“ ili reformiše. Ponekad je teška lekcija koju ovaj muškarac shvata na kraju – da se ne može prepraviti neko ko i ne želi da bude popravljen.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img