spot_img

Spremite se, imate priliku za dva dana, zapalite SVEĆU u NOĆI MLADOG MESECA – Ispunjenje želje će uslediti ubrzo nakon ovog postupka!

 

Ovaj mlad Mesec se dešava 25. septembra u 22:55 časova u drugom stepenu Vage i uvodi nas u svet naših veza i odnosa sa drugima. Horoskop ističe da dolaze promene koje ne samo da će promeniti sliku o našim odnosima, već nam mogu pomoći da kroz ovu oblast života shvatimo nešto o sebi i ojačamo svoje slabosti i ranjiva mesta.

U vreme mladog Meseca dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi Mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Mladi Mesec daje pojačanu intuiciju, što može da bude vrlo korisno kada treba doneti neku odluku. Ovo je i vreme kada je povoljno krenuti s odbacivanjem loših i štetnih navika. Treba imati u vidu da je dan kada nastupa mlad Mesec period kada statična energija prelazi u aktivnu, pa dolazi do pojačane osetljivosti.

Pretvoriti moć Meseca u vašu korist je teška stvar jer je reč o takvoj snazi koja je u stanju da pomeri vodu u okeanima, da utiče na vreme i na raspoloženje. Moć, koja se krije u mladom Mesecu je mnogo jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima.

Važna je želja koju želite da ispunite jer nije svejedno šta očekujete od mesečeve moći. Sama sila je pusta energija koja može da se usmerava. Međutim, one sile koje se nalaze oko Meseca, obraćaju pažnju na vas i nisu uvek na dobroj strani. Bilo koja greška može da vam prouzrokuje velike probleme jer ne možete da znate da li će vaša nesvesna dela da privuku pažnju pozitivnih ili negativnih sila (koje su tada posebno moćne).

Svaki mesečev ritual treba precizno i detaljno sprovesti zbog sigurnosti i efikasnosti. Jedna stvar je sigurna, jedan manji ritual gde se samo pale sveće ne budi pažnju negativnih sila. Međutim, kad je reč o velikim željama i ozdravljenju, potrebno je usmeriti energije u većoj meri. Znači, samo jedna greška može da ima velike posledice.

Želja treba da bude realna i promišljena. Mesec može da utiče na dve strane, na sreću i ljubav. U to vreme izvršava se puno ljubavne povezanosti koja na žalost prouzrokuje dosta problema. Stoga može da se koriguje jedino u ovo doba. Za ukidanje tih povezanosti, ovaj period je takođe pogodan. Ljubavna magija postoji, ali je isključivo prihvatljiva ona koja nikoga ne odvlači s puta slobodne volje i razmišljanja. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img