spot_img

Ovo su glavne LUDOSTI I TAJNE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA- Za LAVA POSTOJI SAMO JEDAN NAČIN DELOVANJA,NE POSTOJI NIŠTA ŠTO JARAC NE MOŽE DA URADI!

Blizanac se nikada previše ne trudi ostaviti dobar prvi utisak, jer iz iskustva zna – ko ga dobije, taj je pravi sretnik. Ali zato može učiniti sve što zamisli. Ako ste slabi – nećete imati šanse kod Lava. Postoji samo jedan način – a to je njegov način.

Vodolija

Vodolija dopušta samo nekolicini odabranih da mu se približe. On je nezavisan i živi život u vlastitom tempu. Veliko mu je zadovoljstvo kada pouči nekoga ko misli da sve zna. Ekscentričan je i ponekad šokira ljude.

Vodoliji je u životu bitan kvalitet, a ne kvantitet. Preferira autentičnost i prezire kopije. On pronalazi rešenja i nikada se ne žali.

Ovan

Moto Ovna je jednostavan: “Ako ja to mogu učiniti, možete i vi.” Nema  vremena za one koji odustaju. Ovan deluje impulsivno i nikada ne gubi vreme.  Njegov mentalitet ga tera da svaki posao obavi u najkraćem mogućem roku.

Ovan teško zavoli, jer poverenje treba zaraditi. Kada želi nešto, on će to i dobiti. Prema svom cilju ide odlučno i niko ga ne može zaustaviti.

Rak

Rak će uvek biti tu za vas, čak i ako vas dvoje na kraju niste u dobrim odnosima. On nikada neće odustati od osobe s kojom je povezan.

Kada je u svađi s osobom do koje mu je stalo, on će samo o tome razmišljati celi dan, sve dok se situacija ne popravi. Ponekad u ljutnji voli ignorisati..

Ipak, uvek će biti tu kako bi pružio rame za plakanje i duboko veruje da se svi ljudi mogu promeniti.

Jarac

Jarac ima mali intimni krug prijatelja. Velike grupe prijatelja donose dramu koju Jarac apsolutno želi izbeći. Ukoliko se oseti izdanim, vrlo sporo oprašta i zaboravlja.

Vrlo malo je potrebno da bude srećan. Imaju potpunu veru u sebe, u svoje mogućnosti i svoju veličinu. Ne postoji ništa što taj znak ne može učiniti.

 

Blizanci

Blizanci su one osobe kojima je obično najviše stalo, ali retko to pokazuju onako kako to drugi žele. Nikada se previše ne trudi ostaviti dobar prvi utisak, jer zna – ko ga dobije, taj je pravi sretnik.

On svemu pristupa racionalno i ne dopušta emocijama da zamagle njegove odluke. Blizanac može učiniti sve što zamisli.

Lav

S Lavom se ponekad teško nositi, s njim morate biti spremni za izazov. Ako ste slabi – nećete imati šanse. Postoji samo jedan način, a to je njegov način.

Ukoliko povredite njegov ponos, verojatno će vas izbrisati iz svog života. S Lavom nema igrica, ono što vidite to i dobijete.

Vaga

Neodlučna Vaga voli sve pretvoriti u raspravu. Dovoljno je zrela da prizna kad pogreši i dovoljno jaka da ispravi te pogreške.

Uvek nastoji izbeći svađe i sukobe, zbog čega često ide linijom manjeg otpora.

Vaga ne donosi preuranjene zaključke i potrebno joj je vreme da donese pravu odluku. Ali nemojte se prevariti samo zato što je Vaga većinu vremena diplomatična. To ne znači da se neće boriti za ono što želi.Nastavak na sledecoj stranu….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img