spot_img

ŽENA BLIZANAC- Ko je ima kraj sebe SREĆNIK JE, na nju se uvek može osloniti i verovati joj bezuslovno!

Žene Blizance odlikuje prijatan izgled, pre svega zbog toga što umeju da pronađu svoj stil i prikriju nedostatke.

Mnogi za nju kažu da je čudna i drugačija, ali ona to zaista i jeste. Ona je dama koja se u život bori za istinu, dobrotu i pravdu.Možda je zaista rođena u neko potpuno pogrešno vreme, ali se ona nikada neće promeniti. Veliki je borac, ali ne želi ništa da dobije po svaku cenu, već gleda da svoje ciljeve ostvari poštujući samo prave vrednosti. A te prave vrednosti za ženu Blizanac su jedino istina, dobrota i pravda. Ona je pre svega jedna sposobna i inteligentna dama i zahvaljujući tome može se izboriti za svoju sreću.

 

Ali ona nikada neće učiniti ništa loše, niti će na tom putu ka cilju povrediti ili pogaziti neke ljude. Ona svoje uspehe ostvaruje samo uz pomoć svog truda i rada. Ona je neko ko ne može da gleda ljude da budu tužni, jer je jako saosećajna dama i upravo zbog toga ona želi svakom čoveku da pomogne i da svima izađe u susret. Malo je ljudi koji su u današnje vreme saosećanji i zbog toga možemo reći da je žena Blizanac rođena u pogrešno vreme.

 

Oni koji je dobro poznaju znaju da je ona jedna zaista divna dama čije je srce puno dobrote, a oni koji o njoj govore loše zapravo u svom srcu nemaju ni ljubavi ni dobrote. Žena Blizanac je zaista dama o kojoj možemo pričati kao o pravom anđelu upravo zbog svega onoga što čini i zbog svih kvaliteta koje poseduju. Ona je neko ko zaista ne zaslužuje da živi u vremenu koje je prepuno loših i sebičnih ljudi. Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img