-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

Ovo su DREVNI SIMBOLI: Evo šta Vam oni SAVETUJU!

Ovo je veoma zanimljiv test koji će opisati vašu trenutnu životnu situaciju, ali takođe malo zaviriti i u vašu budućnost.

 

Moramo reći takođe da je ovo neverovatno tačan test. Pred vama se nalazi nekoliko različitih drevnih simbola koji pripadaju različitim kulturama i vremenima. Čak i samo razmišljanje o ovim simbolima može poboljšati vaš život na bolje. Sve što treba da uradite je da izaberete jedan simbol i da u nastavku teksta pogledate šta vam on savetuje.

 

SIMBOL BROJ 1

 

Kao što i sami vidite simbol broj jedan je zvezda. Ono što vam ova zvezda savetuje jeste da morate iskoristiti svu svoju snagu i energiju da biste uspeli. Ako želite nešto da postignete nemojte nikada misliti da to ne možete. Zamislite da ste to već ostvarali i napravite sliku onoga što želite i vaša želja će već pola biti ostvarena. Naravno, potrebno je takođe da se napunite pozitivnom energijom. Ako vam je teško da zamislite ono što želite, možete da probate to da nacrtate i da svaki dan gledate taj crtež. Bitno je da koristite neki metod vizuelizacije koji vam je prikladan i vaša želja će sigurno da se ostvari.

 

Prosto je jednostavno, morate da se igrate sa svojim željama i sa svojom maštom i onda ćete lakše doći do svoga cilja. Naravno, ne zaboravite da uvek budete zahvalni sudbini za sve ono što vam daruje.

 

SIMBOL BROJ 2

 

Simbol broj dva je simbol transformacije. Vi se trenutno nalazite na raskrsnici i potrebno je da napravite svoj izbor u skladu sa onim što vam govori vaš unutrašnji glas. Oslobodite se svih ograničenja i predrasuda i krenite napred. Zapamtite da vas na vašem putu zvezde uvek podržavaju. Vi ste osoba koja može da ostvari sve ono što poželi i sada je pravo vreme da krenete napred i da ostvarite veliki uspeh.

 

Potrebno je samo da verujete u sebe i da preduzmete prave korake u pravo vreme. Zbog toga morate slušati svoju intuiciju i morate se naoružati hrabrošću. Nikada nemojte da odustajete od svoga cilja, pa makar on bio nemoguć. Bolje je jednom nešto pokušati nego se čitav život kajati što ništa niste uradili.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img