spot_img

Ovim znacima horoskopa od 15. SEPTEMBRA KREĆE LJUBAVNO LUDILO – Slede im divni trenuci!

Blizanci

Mlad Mesec u vašem polju nekretnina uticaće da otpočnete novu fazu u vezi sa mestom stanovanja. Zajedno sa partnerom ćete doneti odluku da kupite stan ili plac u nekoj drugoj zemlji ili (ako je partner iz inostranstva) da pređete da živite kod njega. Moguće je da ćete ući u vezu sa muškarcem koji ima veze sa psihologijom, medicinom ili je stručnjak za finansije (radi u poreskoj ili osiguravajućoj kući).

Škorpija

Mlad Mesec u Devici se javlja u vašem sektoru prijatelja, to znači da 15. septembra možete da započnete aferu sa nekim kolegom, prijateljem ili starim poznanikom. Zanimljivo je da će Pluton biti u sektoru putovanja, što znači pozitivan pomak u postojećim vezama. Nije isključen i romantični beg, negde u okolinu vašeg mesta stanovanja, a koji će partner organizovati.

Bik

Mlad Mesec je u vašem ljubavnom sektoru, a Jupiter i Uran u vašoj prvoj kući upriličiće vam jednu divnuvezu. Ovaj odnos će najverovatnije biti lišen obaveza i konvencija, jer planete stupaju u interakciju u kućama koje su odgovorne za slobodu i ljubav, a koje u ovom slučaju nisu u sukobu

Jarac

Mlad Mesec je u vašem sektoru putovanja, a Jupiter i Uran u sektoru ljubavi, što će vašeg partnera učiniti proaktivnim. Najverovatnije će vam ponuditi da počnete da živite zajedno ili da zajedno odete na putovanje. Takođe, slobodni bi mogli da upoznaju partnera na nekim kursevima, radionicama, putovanju ili prilikom izrade dokumenata, kao što je na primer – pasoš!

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img