spot_img

Ovi horoskopski znaci su najlepši, godine im ne mogu ništa…

Poznato je da lepota ne dolazi samo spolja, već i iznutra,svoje unutrašnje prednosti ka spoljašnjosti.

Blizanci

Blizanci su u mlađim danima suzdržani i distancirani. Međutim, njihova plahost jenjava s godinama. Postaju sve više samopouzdaniji, a to ih čini atraktivnijima. Blizanci vole da putuju, pa na svojim brojnim putovanjima skupljaju iskustva i mudrost i isijavaju životnom radošću.

To se vidi i na njihovoj spoljašnjosti.Veoma intelegentne osobe i zato im nije teško da budu šarmantni i duhoviti. Uživajte u njihovom društvu, u pričama koje će govore, ali i u muzici koju će birati samo za vas.

Devica

Devica je kao tinejdžerka skoro neprimetna. Povučena je i oprezna i ne želi da se nameće. Pri tom, zapostavlja svoje potrebe i sebe. Njena prava ličnost i snažan karakter se pojavljuju tek u kasnijim godinama.

S nakupljenim životnim iskustvom nauči da je njena inteligencija ekstremno privlačna, pa se rado igra s njom. Ovaj znak postaje s godinama neverovatno privlačan.

Bez obzira da li je u pitanju muškarc ili žena, Device su prilično vitke. Uz skladno telo i lepe crte lica, oni su klasifikovani kao prelepi znak. Device imaju istaknute jagodice i obrve. One vole da nose odeću neutralnih boja i stilski se oblače.

Veoma inteligentne osobe, praktične i dobro organizovane. Uživajte u filmovima i muzici koju će samo za vas birati, u putovanjima koja će organizovati do poslednjeg detalja.  Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img