spot_img

Izaberi jedan PAR CIPELA i saznaj GDE ĆE TE ŽIVOT ODVESTI i šta te očekuje u LJUBAVI do kraja godine.

Život bira puteve, ali ti biraš cipele u kojima ćeš hodati… Baš iz tog razloga, spremili smo ovaj zanimljiv test za vas. Izaberite jedan PAR CIPELA i saznajte GDE ĆE VAS ŽIVOT ODVESTI do kraja godine.

 

 

CIPELE BROJ JEDAN:

 

Broj jedan je uvek simbol nekog novog početka i vi ste upravo to izabrali za sebe. To bi moglo da znači da ćete na neki način do kraja ove godine započeti neki novi život. Postoji mogućnost da promenite svoje radno mesto ili da se odselite iz mesta u kome živite. Možda je u pitanju čak i neka druga država. Biće to jedan novi početak, jedna velika promena u vašem životu. To će se odraziti i na vaše raspoloženje i na celokupnu sreću.

 

Ako je tokom godine bilo i nekih neuspeha, kraj godine vam sigurno donosi novu sreću. Naročito kada se radi o ljubavi. Ako ste u ozbiljnoj vezi vaša ljubav će do kraja ove godine biti krunisana brakom ili čak potomstvom. Ako ste već u braku vaša ljubav će doživeti vrhunac i imaćete mnogo lepih trenutaka sa voljenom osobom. Ukoliko ste ovih dana upoznali nekog novog ta osoba vam je sigurno suđena i čeka vas zajednička budućnost. Sve u svemu vi ćete krajem ove godine imati na pretek razloga za sreću!

 

CIPELE BROJ DVA:

 

Vi ste neko ko u životu ima puno planova i ciljeva, ali se malo trudite da ih ostvarite. U ljubavi imate puno problema, ali ništa ne preduzimate tim povodom. Morate znati da se za sve u životu mora boriti, niko bez borbe ništa nije dobio. I vaši snovi se neće ostvariti ako budete samo čekali. Tačno je da se čuda dešavaju, ali ne svaki dan. Neka vam to bude lekcija za budućnost.

 

Početkom novembra postoji mogućnost da vam se ostvari neka velika želja, ali kao što smo već rekli ništa se ne dešava preko noći i za sve se mora boriti. Da bi ste ostvarili velike poslovne uspehe morate pokazati svojim nadređenima koliko vredite. Da biste dobili onu ljubav koju zaslužujete morate zaboraviti na ponos i inat. Kraj godine će se završiti relativno mirno. Morate se potruditi oko voljene osobe da ne bi ste ovu godinu završili slomljenog srca.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img