spot_img

Izaberi jednu ČAROBNU JABUKU i saznaj šta te očekuje u LJUBAVI do KRAJA GODINE!

Da li želiš da saznaš šta te očekuje u ljubavi do kraja godine? Ovo je test koji će ti nepogrešivo otkriti odgovor na ovo pitanje. Pred vama se nalazi 6 čarobnih jabuka. Izaberite jednu čarobnu jabuku i saznajte šta je to što će se desiti na polju ljubavi do kraja godine.

 

ČAROBNA JABUKA BROJ JEDAN:

Ukoliko ste izabrali jabuku pod rednim brojem jedan, znači da vas u ljubavi očekuje mnogo ljubavnih avantura, u kojima ćete uživati. Stoga slobodno možemo reći da ste vi avanturista i da volite flert i zabavu. Avanture koje ćete doživeti biće pune strasti i raznih osećanja, i moguće je da će se one desiti sa jednom ili sa više osoba. Vi ste jednostavno jako privlačni i privlačite suprotni pol kao magnet. Posedujete neverovatnu količinu šarma i energije, na čemu vam mnogi ljudi zavide. I upravo zbog toga se suprotni pol lepi za vas. Jednostavno, vi možete sve što poželite. Međutim, postoji mogućnost da se iz neke avanture desi i prava ljubav. Pitanje je samo šta vi želite, da li želite samo da se opustite ili želite da imate ozbiljnu vezu. Odluka je na vama.

 

ČAROBNA JABUKA BROJ DVA:

 

Ukoliko ste izabrali jabuku pod rednim brojem dva, slobodno možemo reći da neće biti puno burnih dešavanja na vašem polju ljubavi. Vi ste jedna mirna i povučena osoba i trenutno vam odgovara harmonija i mir. I baš imate sreće, jer je pred vama jedan spokojan period do kraja ove godine. To će vam pomoći da se odmorite i da razmislite šta želite. Taj mirni period će sigurno potrajati do kraja ove godine. Na ljubavnom planu neće biti nekih velikih promena, ali će se desiti neke simpatije koje će se možda u narednoj godini pretvoriti u veliku ljubav. Bitno je da ste vi zadovoljni i da uživate u situaciji u kojoj se trenutno nalazite.

 

 

ČAROBNA JABUKA BROJ TRI:

 

Ukoliko ste izabrali jabuku pod rednim brojem tri, možemo reći da u vašem životu sledi jedan veoma buran period. Naime, pred vama je jedan buran period pun tenzija i rasprava sa voljenom osobom. Ukoliko budete prevazišli ovaj period, onda će vaša ljubav potrajati i sledeće godine. Ukoliko ste slobodni, sledi vam jedno zanimljivo poznanstvo do kraja godine. To će biti zaista jedna posebna osoba, koja će vas impresionirati za kratko vreme. Međutim, postoji mogućnost da sa njom vrlo često ulazite u svađe zbog nebitnih stvari, pa će se ta veza do kraja godine i prekinuti. Budite strpljivi, možda će vam naredna godina doneti ljubav kakvu zaslužujete.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img