spot_img

Ove AFRIKANKE žele vas podsetiti KOLIKO IMATE SREĆE… Odaberite jednu i poslušajte NJIHOVE REČI!

 

Možda još uvek to ne shvatate, pa vam želimo reći konkretno: srećniji ste nego što mislite.

 

Danas smo svi stalno nezadovoljni svojim životom. Većinu vremena provodimo proklinjući svoje „nedaće“ i razmišljajući o svojim nedostacima, zaboravljajući tako gledati sa vedrije strane. Jesmo li u pravu?Nažalost, stvarnost je takva da smo nezasitni. Mi smo bića obdarena ogromnom inteligencijom, toliko velikom da ona istovremeno postane i naša snaga i slabost. Naš um nas zapravo veže na mnogo načina. Jedno od tih ograničenja predstavlja upravo naša nesposobnost da budemo zadovoljni i obuzdamo žudnju. Ova naša slaba tačka autor je mnogih naših patnji. Danas vam želimo dati do znanja da niste toliko nesrećni koliko mislite. Zaista, vrlo ste srećni! Želite li znati zašto? Odaberite jednu Afrikanku i pročitajte razlog:

 

 

AKO STE ODABRALI AFRIKANKU NA SLICI broj 1:

 

Zahvalite Bogu na porodici koja vam je dodijeljena: ako pored sebe imate ljude koji vas vole, budite zahvalni. Mnogi ljudi nikada neće imati tu privilegiju i platili bi da budu u vašoj situaciji. Zdrava porodica je najveće bogatstvo. Ako imate zdravu decu, vi imate sve. To je dovoljan razlog da budete srećni i da uvek idete napred.

 

 

AKO STE ODABRALI AFRIKANKU NA SLICI broj 2:

 

Jer još uvek imate zdravlje na svojoj strani? Jer se ne trebate svakodnevno trpati lekovima da biste preživeli? Jer imate mozak koji normalno funkcioniše? Jer još uvek imate vid i sluh? Jer još uvek imate dve zdrave ruke i noge? Ako ste na gotova sva pitanja odgovorili sa DA, vi ste srećna osoba. Ne uzimajte ovu neverovatnu sreću zdravo za gotovo.NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img