spot_img

BLIZANCI – Šarmiraju sve oko sebe, odmor i druženje su im ispred svih obaveza.

 

Blizanci su šarmantni, komunikativni… Nema im ravnih u komunikaciji i prilagodljivosti.

Blizanci su treći znak Zodijaka. Predstavljeni su kao blizanci Kastor i Poluks. Njima vlada planeta Merkur, pa su uvek zabavni, vrcavog duha, zanimljivi i pričalice. Nema im ravnih u komunikaciji i prilagodljivosti.

Oni su šarmantni

Lako privlače pažnju, pozitivni su i to je ono što ljudi vole kod njih. Potrude se oko svakog kada su u nečijem društvu, pa svi misle da su oni tu samo zbog njih.

Dobro razumeju tuđe potrebe i zato znaju kako kome da priđu. Veoma su elokventni i šarmiraju sve oko sebe. Imaju sjajne manire i tačno znaju kad šta treba da urade i da kažu.

Komunikativni su

Uvek imaju puno ideja. Mnogo vole da pričaju, a najviše ih nervira kada im kažete da malo ćute. Zbog ovoga su dobri poslovi za Blizance su oni koji zahtevaju mnogo priče ili pisanja. Najbolje za njih je ako moraju ceo dan da budu na telefonu.
Fizički poslovi nisu opcija, sem ako baš nema drugog posla. Najbolji su trgovci, pisci, novinari i vozači.

Romantični

Uživaju u dugim razgovorima i porukama. Vole da se u vezi osećaju kao tinejdžeri. Ne vole zahtevne partnere. Razgovor je za Blizance najbolji.

Ako ne uspete da ih rečima, ne pokušavajte drugim metodama. Oni vole  priče, ali i prerušavanje i slična osecanja  Blizanci nisu promiskuitetni. Teško ulaze u novu vezu, nekada im treba mali podsticaj.

Prilagodljivi su

Njima nije problem da promene radno mesto, da dođu na neki novi posao i da se tu lako snađu. Lako dolaze do rešenja za sve, slažu se sa kolegama, pa čak i kad im se neko ne dopada i ništa im nije teško.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img