28.7 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022
spot_img

KAKO REAGUJU OSTAVLJENE ŽENE HOROSKOPA: Žena OVAN te PRECRTA za sva vremena, DEVICA smišlja PAKLENE planove, RIBE se odaju POROCIMA!

Ne reaguje svaka žena Zodijaka isto na rastanak ili prevaru. Niko ne voli da bude ostavljen, ali svako se na svoj način suočava sa ljubavnim debaklom.

 

 

Osim karaktera, i od horoskopskog znaka zavisi hoćete li tiho patiti u svoja četiri zida, ili ćete na svaki način pokušati da bivšem partneru zagorčate život. Otkrijte kako se koja žena određenog horoskopskog znaka ponaša posle raskida…

 

 

OVAN

Na svu sreću, patnja žene Ovna nije dugog veka. Kad joj partner saopšti da odlazi, to je za nju svakako šok ali će zbog toga biti neraspoložena samo nekoliko dana. Posle toga već staje na svoje noge, pravi planove kako i šta dalje. Svo svoje slobodno vreme provodi u izlascima sa prijateljima i posvećuje se aktivnostima kojima se je i ranije htela baviti ali ju je veza sputavala u tome. Čak i da se partner pokaje i poželi joj se vratiti, nju to apsolutno neće zanimati. Zašto bi se vraćala u prošlost kad već sigurno postoji neko novi ko joj je zanimljiv i za koga želi da bude deo njene budućnosti? Zato sve zajedničke slike sa bivšim, darove i sve sitnice koje je vezuju za njega brižljivo skuplja – i ubacuje u prvi kontejner.

 

 

BIK

Ženu Bika izuzetno pogađa činjenica da je partner odlučio dići ruke od nje, pa ga na sve načine pokušava ubediti da odustane od te ideje. Ona se nada da je to samo privremena faza i da će on shvatiti da greši. Svojom upornošću, a neki bi rekli i konstantnim dosađivanjem, pokušaće ga vratiti po svaku cenu. Kada shvati da je to ipak definitivno kraj, ona je očajna, teši se ogromnom količinom slatkiša i čestim zabavama sa svojim društvom. Neće biti raspoložena za flert, a kamoli za novu vezu dok propisno ne prežali prethodnu. A to ponekad baš zna da potraje. Pojedni Bikovi se toliko stope sa svojom samoćom da imaju utisak da im više niko nikad neće biti potreban.

 

 

BLIZANCI

Ženu Blizanca uvek iznenadi činjenica da je nju neko odlučio ostaviti, jer ona sebe smatra nezamenjivom. Čim do raskida dođe, odmah obaveštava svoje prijatelje šta joj se dogodilo. Nekada od njih traži razumevanje i savet, a ponekad i da joj pomognu u kovanju paklenog plana kako da ga vrati. Ali po njoj nikad nećete primetiti da pati, jer će i tada izgledati perfektno. To će joj pomoći da ubrzo uleti u novu vezu, iako je svesna da još uvek nije prebolela bivšeg. Njoj neće biti važno da li joj se taj novi sviđa, najvažnije joj je da se on njoj divi i uzdiže je do nebesa. Ipak, uzvraća mu sličnom merom i ponaša se kao da je on jedini i najbitniji čovek na svetu.

 

 

RAK

Žena Rak veruje u ljubav za sva vremena, onu romantičnu i divnu, a svaki čovek sa kojim započne vezu po njoj je onaj pravi. Zato rastanak s partnerom doživljava kao da joj je neko izmakao tlo pod nogama. U stanju je da danima sedi u zamračenoj sobi, sluša muziku koja je podseća na sretna vremena s bivšim, zuri bez prestanka u zajedničke slike i plače do iznemoglosti. Naravno da će pokušati da u više navrata komunicirati s njim, ali to najčešće samo još više pogorša situaciju. Potpuno slomljena, opsesivno će razmišljati zašto se to baš njoj dogodilo i smatraće da za nju uopšte nema nade, te bi bilo bolje da ostane sama. I zaista, treba proći duži period da bi poželela opet biti u vezi.

 

 

LAV

Čak i kad joj srce krvari što je ostavljena, nju će još više boleti njen povređeni ponos. Zato verovatno niko neće ni saznati detalje prekida njene ljubavne veze. Ponašaće se toliko samouvereno i biće gorda da će okolina misliti da je ona ta koja uvek ostavlja. Lavica boluje u sebi, dok se svetu predstavlja kao fantastična žena od čelika koju ništa ne može uzdrmati. Zahvaljujući svojoj harizmi, zavešće svako muško koje joj se nađe u blizini. To flertovanje će joj izuzetno prijati, jer će pomoći da njen slomljeni ponos zaceli, ali slomljeno srce će ipak morati još malo da sačeka. Ona je više za još 10 avantura nego za jednu ali vrednu pravu vezu.

 

 

DEVICA

Ostavljenoj Devici je pre svega povređena sujeta. Količina emocija koje ima prema bivšem odrediće stepen osmišljavanja paklenih planova za osvetu. Međutim, koliko god ti planovi bili ambiciozni, najčešće ih ne realizuje jer ipak želi ostaviti utisak odmerene dame koja drži do sebe, ma koliko da je povređena. U prvo vreme će se povući u sebe u svom životnom prostoru pa će obaviti generalno čišćenje stana i izmeniti celokupan raspored nameštaja. Kad joj bude malo bolje preći će na sopstveno preuređivanje. Vrlo je moguće da ubrzo posle raskida uleti u novu, ali neobaveznu vezu. Kada se odvaži da se ponovo posveti vezi, biće prilično nepoverljiva i stroga prema partneru. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,319PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img