Home HOROSKOP RIBE: Iza NEŽNOG OSMEHA kriju HRABRO SRCE koje sve može PODNETI i koje je puno LJUBAVI za njihove NAJDRAŽE!

RIBE: Iza NEŽNOG OSMEHA kriju HRABRO SRCE koje sve može PODNETI i koje je puno LJUBAVI za njihove NAJDRAŽE!

0
RIBE: Iza NEŽNOG OSMEHA kriju HRABRO SRCE koje sve može PODNETI i koje je puno LJUBAVI za njihove NAJDRAŽE!

Ribe su veoma nežne i one su osobe koje svima žele dobro. Ako mogu nekome da pomognu Ribe će to vrlo rado da učine, ali ako to nije slučaj, sasvim je sigurno da nikome neće ni odmoći. Imati kraj sebe jednu Ribu, znači imati nekog ko će vas iskreno voleti i biti tu baš uvek kao vaš oslonac i vaše rame  za plakanje, ali pre svega kao osoba koja ume iskreno da vas voli i koja će uvek biti tu za vas.

 

 

 

Opšte je poznato da su Ribe sentimentalne, nežne i osetljive. Ribama su najemotvniji znak Zodijaka kojem možete bezuslovno da verujete. One znaju da čuvaju tajne, a najviše ih privlače sentimentalne osobe.Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su najveći emotivci i romantičari. Svaka Riba je ustvari jedan nežan emotivac, veoma hrabrog srca i ona može sve podneti. Možda ne prvi pogled ne deluje tako, ali Ribe znaju da moraju biti jake kako bi voljenim osobama omogucile da budu srećne. Svaka Riba u životu ima jedan plemeniti cilj od kojeg ne odustaje, a taj cilj je sreća voljenih osoba. One uživaju da usreće one osobe do kojih im je stalo, jer je njihova sreća i ljubav njihova najveća snaga.

 

 

Zato Ribe znaju da moraju biti snažne kako bi uspele da učine ono što žele za svoje voljene. Iza jednog nežnog izgleda, krije se hrabro srce koje je uvek spremno da se bori za ono do čega mu je stalo. Ribe prosto žive za svoje voljene osobe i za osmeh na njihovom licu. Da su Ribe sebične i da samo misle na sebe, verovatno bi odustale od svega, ali pošto one to nisu i pošto su jako velikodušne, oni mislile samo na sreću voljenih osoba, možda čak više nego na sopstvenu. O Ribama mnogi pričaju i govore, ali samo one same znaju koliko im je teško da se svaki dan bore sa problemima i nepravdom koja im stvara tugu.

 

 

Ipak Ribe nisu navikli ništa da dobiju na lak način i zato su naučile da se same bore kroz život. One su svesne činjenice da se za sve mora izboriti i upravo zbog toga su spremne da podnesu sve i učine sve što je neophodno za sreću svojih voljenih osoba. Ono što je prava istina jeste da Ribe žive za svoje voljenje i njima je sopstvena sreća na poslednjem mestu. To je oduvek bilo tako i to se nikada neće promeniti. I ako svaka Riba izgleda nežno na prvi pogled, ona je u stvari veoma snažan čovek koji prosto zna da mora biti jak ako želi da omogući sreću voljenim osobama. Čak i kad oni najjači ljudi odustanu i popuste pod velikim pritiskom, Riba je spremna da ide dalje. Ona odoleva svemu i sve podnosi, jer u njoj kuca hrabro srce.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…