spot_img

OVAN, RAK, VAGA I ŠKORPIJA – Ovo su najmalerozniji znaci horoskopa, NJIMA NE TREBA RETROGRADNI MERKUR!

 

Pojedini ljudi, kog god posla da se late, imaju uspeha i čini se da imaju sreće gotovo na svakom polju. Lako završavaju poslove, ljubavni život im cveta i čini se da su nepogrešivi u svemu što rade.

Drugi, pak, da se uhvate za kvaku od vrata polomiće je. Nije im strano i da izgube novčanik ili zaborave gde su nešto stavili, pa ih maler stiže na svakom koraku. Zašto je to tako?Astrolozi tvrde da pojedini znaci horoskopa lakše prolaze u životu i da imaju sreće više od drugih, dok se kod nekih dešavaju samo pehovi.

Zato iskoristite ovu energiju i usudite se. Riskirajte. Odvažite se na promjene i iskorake koji su bitni za vas. Nije strašno pogriješiti, puno je strašnije ne činiti ništa.

Tamo negdje vani čekaju nas nova iskustva, doživljaji koji našem životu daju svrhu i smisao. Dokad se uzaludno nadati, čekajući da se nešto dogodi? Budite vi motor koji generira promjene.

Ovaj  merkur nosi u sebi simbol slobode, onaj moment kada otpuštamo samonametnuta i otklanjamo vanjska ograničenja, postavljamo novu namjeru, određujemo novi cilj koji je iznad sumnje, iznad pitanja koje počinje riječima, što ako….Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img