spot_img

MISTIČNI SIMBOL koji odaberete OTKRIVA kakvu vrstu ENERGIJE nosite U SEBI.

Simboli su veoma snažni, jer predstavljaju način davanja poruke i našoj svesti i našoj podsvesti. Oni takođe mogu otkriti mnogo više informacija u jednoj slici. Sa sobom nose različite oblike značenja. Nekada je se uz pomoć različitih simbola predviđala budućnost, kao što je recimo ishod rata ili plodnost godine.

Simboli se i danas koriste na razne načine. Neki se nose kao zaštita od uroka i zle sudbine. Upravo zato smo mi danas pripremili ovaj test za vas. Odaberite simbol koji privlači vašu pažnju i otkrijte što stoji iza vaše energije.

1. Lakšmi zvezda Osmokraka zvezda je geometrijskog oblika koji koriste različite kulture s različitim imenima i značenjima. Lakšmi zvezda u hinduizmu je poligon koji se sastoji od dva koncentrična kvadrata s razlikom od 45 stepeni. Koristi se za predstavljanje zvezde lakshmi, osmog oblika ili vrste bogatstva božice Lakshmī. Evo šta ona otkriva o vama. Možda to ne znate, ali imate senzualno oružje koje uvek intenzivno deluje na osobu koja je sa vama, topi srca i stvara intenzivnu vibraciju strasnog i jedinstvenog visokog sadržaja.

Radi se o vašem disanju, načinu na koji prilazite toj osobi. Niko se ne može odupreti tom uzdisaju koji potiče od vas kada dajete energiju onima koje volite. Priroda vaše energije je neodoljiva i eksplozivna i kada dođete do nekog mesta, nikada ne prođete neopaženo i ne ostajete u senci. Vaša energija čini da se razlikujete i da sijate! Vi ste po mnogo čemu posebna osoba. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img