spot_img

OVAN, BIK I RAK- Ovim znacima horoskopa početak jeseni donosi SAMO NAJBOLJE: Njima će ravnodnevnica doneti ljubav i stabilan prihod!

Dok Sunce ulazi u Vagu, 22. septembar čini da se dan i noć izjednače po trajanju, a zatim u narednim danima i mesecima , dani postaju kraći, a noći duže.

Pred nama je jedna uzbudljiva nedelja na astrpološkom planu – još uvek smo pod uticajem retrogradnogMerkura, a od 25. septembra očekuje nas i mlad Mesec u znaku Vage.

Venera, planeta ljubavi, formira trigon sa Uranom, a ono što ima najsnažniji energetski uticaj jeste jesenjaravnodnevnica, odnosno početak jeseni 22. septembra 2022. godine.Sva ova energija početka jeseni odraziće se na horoskopske znakove, a posebno dobru atmosferu i vibracije imaće sledeća 3 znaka Zodijaka:

Ovan

Nema boljeg osećaja nego da završite sve svoje zadatke. Sada kada ste rasterećeni od obaveza, spremni ste da se opustite. Uživate u društvu bliskih ljudi, povezujete se lako sa drugima, želite da se zabavljate i osvojite neko novo srce. Mesec u Lavu će 21. septembra plesati sa srećnim Jupiterom u Ovnu, zbog čega ćete se osećati većim od života. Vi ste samouverena, duhovita i osoba koja druge lako motiviše i pokrene na akciju.

Jesenja ravnodnevnica vam može doneti ljubav, jer od 22. septembra, stvarate toliko novih veza.Napravite nešto svojim rukama, bavite se sportom, takmičite se sa drugima. U vašoj prirodi je da budete lideri, sada radite na tim osobinama i imaćete uspeha. Ako budete aktivni i otvoreno govorite ono što mislite, izdižete se na tron. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img