spot_img

BIK, VODOLIJA I BLIZANCI- Ova tri horoskopa znaka biće SREĆNICI U OKTOBRU pamtiti će ga kao NAJBOLJI MESEC u životu!

Ovi znaci oseti ce na kozi veliku kolicinu srece u oktobru za njih ce biti ovo najbolji mesec do sada uzivajte…..

Bik

Zdravlje će vas ovog meseca služiti kao retko kada. Poslovni i ljubavni život ne zaostaju.znenadiće vas mirna poslovna situacija tokom oktobra, u prethodnom periodu navikli ste da žurite i završavate niz obaveza u toku dana. Očekuje vas nešto usporeniji tempo, ne dozvolite da vas isfrustrira već se posvetite privatnom životu.

Finansijska situacija je stabilna, pokušajte da odolite velikim kupovinama krajem oktobra jer nakon istih možete proći kroz finansijsku krizu na pocetku ali kasnije ce sve biti ok. Tokom oktobra ćete ostvariti odlične i vrlo blagorodne profesionalne kontakte a ista vas sreća očekuje i na emotivnom planu. Naprosto, ovog meseca zvezde rade za vas.

Donosite produktivne odluke koje će upotpuniti vaš život, oslonite se na svoju intuiciju. Oktobar je romantičan mesec za mnoge Bikove, a neki od njih imaju priliku da stanu na ludi kamen. Slobodni će naučiti da cene prednosti solo života i usmere energiju na brigu o sebi.Vaš ljubavni život će biti ispunjen zadovoljstvom,  i mirom. Dame rođene u znaku Bika koje su još uvek „singl“ imaju sve šanse da se zaljube tokom oktobra.

Vodolija

Vaš ljubavni život će biti fantastičan. Preduzetnici će tokom oktobra ostvariti odličnu zaradu od ličnog biznisa ali i priznanje šire društvene zajednice za svoj rad.

Oktobar je miran mesec za Vodolije koje su u vezi i braku, bićete posvećeni porodičnim okupljanjima i provoditi vreme kod kuće.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img